De kan vara en källa till färg, mönster, kontraster och hjälpa till att binda ihop ett rum. Men med så många alternativ där ute kan det vara svårt att veta var man ska börja. Här är fyra tips som hjälper dig att välja rätt tavlor för ditt hem.

1. Börja med att tänka på färgerna i ditt rum. Vilka färger vill du framhäva? Vilka färger vill du tona ner? Välj målningar med färger som hjälper dig att uppnå det utseende du vill ha.  
2. Tänk på stämningen i rummet. Vill du att rummet ska kännas lekfullt? Avslappnande? Elegant? De tavlor du väljer ska återspegla den stämning du vill skapa .
3. skalan är också viktig – se till att de målningar du väljer står i proportion till väggens storlek och möblerna i rummet. Du vill inte att dina målningar ska vara för små eller för stora för rummet 
4. Och slutligen får du inte glömma din personliga smak! Välj målningar som återspeglar din stil och som du kommer att tycka om att titta på varje dag.

Du kan dekorera ditt hem med tavlor på ett utmärkt genom att lägga till färg, mönster och personlighet i alla utrymmen. Genom att ta hänsyn till färgerna i ditt rum, den stämning du vill skapa och rummets skala kan du begränsa dina alternativ och hitta målningar som passar perfekt för ditt hem. Och glöm inte att välja något som återspeglar din personliga smak – du kommer trots allt att titta på det varje dag! 

Letar du efter nya tavlor? Köp canvastavlor online från Wamaya.se