Trots att du bor i Sverige, kan du enkelt köpa produkter från den danska outdooraffären Outdoorpro.dk. En av de framstående produkterna är Epic Travelgear, känt för sin hållbarhet och stilrena skandinaviska design.

Vad är Epic Travelgear?

Epic Travelgear är ett svenskt märke som specialiserar sig på bagage och resväskor. Med sitt ursprung i Göteborg sedan 2004, erbjuder Epic innovativa och hållbara resväskor, kabinväskor, trolleyväskor och tillbehör som passar perfekt för olika reseäventyr. Märket är inspirerat av episka berättelser och syftar till att göra varje resa minnesvärd med sina högkvalitativa produkter.

Fördelar med Epic Travelgear

Epic Travelgear är känt för sina robusta och pålitliga väskor, som är designade för att klara av tuffa väderförhållanden, vilket gör dem perfekta för det skandinaviska klimatet. Några av de unika funktionerna inkluderar:

  • Utbytbara delar: Du kan enkelt byta ut hjul, handtag och dragstativ.
  • TSA-lås: Alla Epic väskor kommer med TSA-godkända lås.
  • Brett utbud: Från datorväskor till stora förvaringsväskor och ekologiska alternativ.

Historien bakom Epic Travelgear

Epic Travelgear är en del av Scandinavian Travel Innovation, ett företag med en lång historia inom bagageproduktion. Moderföretaget Libro Fashion Works började redan efter andra världskriget och har utvecklats till att bli en viktig aktör inom reseutrustning. Epic grundades av James Krueger, inspirerad av de extrema skandinaviska väderförhållandena och behovet av hållbara, men stiliga resväskor.

Varför välja Outdoorpro.dk?

Outdoorpro.dk erbjuder ett brett sortiment av Epic Travelgear och ger dig som svensk kund möjlighet att få tillgång till dessa fantastiska produkter. Med expertvägledning och ett engagemang för kvalitet, kan du vara säker på att hitta rätt produkt för dina resebehov.

För mer information och för att utforska hela sortimentet, besök Outdoorpro.dk.

FAQ