Prisvärd städfirma i Göteborg, Malmö och Stockholm

Boka din flyttstädning i Göteborg , Malmö eller Stockholm hos Städfirma Sverige . Våra städtjänster i Göteborg, Stockholm och Malmö är mycket efterfrågade. Prissättningen beror på ett antal faktorer. Vi svarar gärna på dina frågor. Så tveka inte kontakta oss redan idag så kan även du få svar på just dina frågor.

Med oss blir din flyttstädning:

  • Enkel
  • Godkänd
  • Snabb
  • Klar i tid!
  • Prisvärd

Vad ingår inte i flyttstäd?

Vad ingår inte i flyttstädning? Borttagning av kvarglömda saker ingår inte. Det ingår inte heller att ta bort klistermärken, tejp eller fläckar från tapeter. Tapeter kan skadas av vatten och rengöringsmedel. Tak kan behöva målas om att det har stänkts i taket eller om köksfläkten är trasig och det finns fettfläckar. Vid ankomsten rapporterar vi de skador som vi hittar i bostaden innan städning påbörjas. På så sätt behöver vi inte diskutera om sådant som finns där innan vi kom. Det är därför bra om du anmäler eventuella skador som du upptäcker vid bokningstillfället.Vi kommer självklart att göra vårt bästa för att du ska bli nöjd. Glöm inte att nämna tilläggstjänster som balkong, förråd, garage, tvättmaskin och torktumlare, eftersom dessa räknas som tilläggstjänster och inte ingår i flyttstäd.

I vissa hushåll har det rökts inomhus eller kan inte underhålla sina hem på grund av sjukdom …… och kan vara smutsigare och kan inte rengöras på normalt sätt, så vi får ofta frågan vad normal smuts är. Vår personal är utbildad för att känna igen detta så snart de anländer. Om detta händer kommer vi att informera dig om extra kostnader. Du kan sedan acceptera de nya avgifterna och vi kan slutföra arbetet. Det är mycket sällsynt att sådana problem uppstår. Men det är också mycket sällsynt och kunderna glömmer ofta att nämna detta i sin offertförfrågan.

Professionella medarbetare

Skickliga medarbetare som alltid försöker göra sitt bästa. Våra medarbetare har lång erfarenhet av branschen och använder endast miljövänliga rengöringsmedel. Av denna anledning genomförs kontinuerlig utbildning av våra medarbetare. Vi finns tillgängliga 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, 365 dagar om året för att svara på dina frågor.

Garanterad flyttstäd

Garanterad städning innebär att städningen ska klara en inspektion som kontrollerats av hyresvärden eller köpare av bostaden. Som städföretag har vi grundläggande krav och måste städa allt som ingår i flyttstädningen. Golv till tak, borttagning av kalkfläckar i badrum och fönsterputs etc. Garantin är sju dagar från städning.

Våra tjänster

Vår städfirma erbjuder våra kunder mer än bara flyttstädning. Vill du ha ett företag som du kan lita på för alla dina städbehov, tveka inte att kontakta oss. Därför erbjuder vi i grunden ett brett utbud av städtjänster och kan även hjälpa till med sanering vid behov. Våra städtjänster inkluderar:

Akutstädning

Byggstädning

Dödsbo

Flyttstädning

Studentstädning

Städning