Flyttstädning i Jönköping

Flyttstädning i Jönköping är det många som söker. Då vi bestämde oss för att boka så möttes vi av massor av olika prismodeller. Vi fastnade för den som var snabbt pris utifrån vår bostadsyta. 

Jönköpings län

Jönköpings län inriktade vi oss på. Detta att skicka ut offertförfrågningar skötte min sambo om. Förvånande att vi skickade ut 15 st förfrågningar och endast 2 st svarade. 

Detta var besynnerligt tyckte vi. Men genom att städfirman som vi fick svar på var så trevliga och dessutom billiga gjorde att vi valde dem.

Från offert till bokning var klart fort. Sedan så kom de den tid vi bestämt. Kändes skönt att lämna bort detta med flyttstädningen.

Nu fick vi inrikta oss på att:

  • Komma in i nya bostaden
  • Njuta av att slippa städa
  • Slappa och bara mysa

Att någon låta annan vara i ens hem kändes inte alls konstigt. Detta för att det är ju en tom bostad vi lämnade. Noggranna hade vi varit med att se till att inget blev kvarglömt.

Min sambo frågade ofta om vi verkligen fått med oss ​​allt. Självklart sa jag och log brett. När en kvinna får styra över flyttan så brukar det bli väldigt bra.

Det vi uppskattade mest med städfirman var att hela tiden återkom de med planerad start av städningen. Sedan när det var klart fick vi tydliga instruktioner på hur besiktningen skulle gå till. 

Nu hade vi det löst redan med dem som skulle flytta in. När städfirman kontaktade oss och meddelade att det var färdigt, då meddelade vi de som skulle besiktiga. 

De kom förväntansfulla och sa direkt de kom in, vad gott det luktar i bostaden. Sedan gick de husesyn och granskade allt ordentligt från tak till golv. 

De hittade inget att slå ner på. Köket var skinande rent. Fönstren såg ut som glaset saknades. Toaletten hade städfirman lagt ner enormt mycket jobb på. Kalk vi aldrig fick bort var borta helt och hållet.

Ska vi någon fler gång flytta så kommer vi att anlita samma firma igen. 

// Andrea