Årets nätängel – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Årets nätängel

Inlägget i samarbete med mySafety Försäkringar

Igår var jag på en så fin gala. Nämligen Årets nätängel Gala som mySaftey Försäkringar har styrt upp för 4e året i rad nu. Det är en gala för att hylla de fantastiska nätänglar som finns bland oss på internet, och att motverka näthat.

Kvällen bestod av en kombination av allvar och skratt. Det bjöds på uppträdanden, prisutdelning till de som gjort lite extra mot näthat detta året, god mat och härligt sällskap!  #mernätkärlek
Jag tog med mig mamma! Är det bara jag som har mamma som bästis? Haha! Jag älskar att vi kan umgås så som vi gör och att vi kommer kunna göra det så länge i och med att hon bara är 20 år äldre än mig.

Mamsen <3

På plats var även Angelica, Jessica och Ellinor. Fantastiska hela bunten! Tvillingarna Lagergren satt vid samma bord som oss och herregud vad dom är härliga.

Det såg kanske lite mer suddigt ut än vad det var, hehe. Jag valde att inte dricka alkohol. Dels för att jag tycker att det är äckligt, men också för att jag avskyr att vara berusad och må dåligt dagen efter. Alkohol är verkligen ingenting för mig. Jag är så klar med det. Sen är det ju ett stort plus att kunna ta bilen hem men främst kunna sova med mina barn och vakna upp och må bra!

Här har vi alla fina vinnare. Jag fick gåshud flera gånger under kvällen när de läste upp nomineringarna. Wow vad mäktigt det var! 

Vårat härliga bordssällskap!

 

mySaftey har en gratis (!!) näthatsförsäkring till alla ungdomar under 18 år. Det är så fruktansvärt att en sådan försäkring ens ska behöva finnas – men så värdefullt att den finns. För den behövs.

Så här skriver mySaftey på sin hemsida:

HUR VANLIGT ÄR DET ATT BARN UTSÄTTS FÖR MOBBING OCH HAT PÅ NÄTET?

Vanligare än man kan tro. Närmare hälften av de unga i åldern 16-25 år uppger att de någon gång blivit kränkta av något som andra skrivit om dem på nätet*.  Och en rapport från Friends visar att var tredje ung människa mellan 10 och 16 år har blivit utsatt för nätkränkningar under 2017. Och 18 % av tjejerna har blivit utsatta för sexuella trakasserier på nätet.

Jag vill uppmana er alla att hålla en god ton på nätet. Skriv ingenting som du inte menar eller som du inte kan stå för i verkligheten. Var snälla mot varandra. HÄR kan du läsa mer och klicka er vidare på deras hemsida för att försäkra dig själv eller dina barn mot näthat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.