Bajs överallt – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Bajs överallt

Alltså vilken dag jag har haft. Vaknade upp med direkt huvudvärk. Vidrigt.. När ska det egentligen gå över?!

Tråkig start… Jag packade ihop familjen och jag åkte för att övningsköra en timme på körskolan. Efter det åkte vi hem och käkade lunch. Belle sov en stund och jag och Linus passade på att äta lunch framför TVn, det händer ju typ aldrig nu för tiden med små händer som ska dit och pilla på tallriken hela tiden, haha.
Sen var det dags att ta tag i klädkammaren som mer har sett ut som ett förråd… Vagnar, kartonger, kläder, stolar, ja you name it. Bort med det!
Vi har nämligen eventuellt en köpare på våran lägenhet, så imorgon fm så kommer våran mäklare hit och ska visa upp den, så håll tummarna för oss är i snälla.
Efter det var Linus tvungen att åka in på ett möte med jobbet och Belle och jag stannade hemma. Jag tänkte att jag bara skulle ta det lugnt några minuter på soffan. Jag hör utan att vara speciellt uppmärksam att hon tar i och låter som hon gör när hon bajsar. Jag tänker att jag låter henne göra sitt klart innan jag tar bort det. Nästa gång jag kollar upp så står Belle några centimeter ifrån mig med sitt eget bajs över hela kroppen. Alltsåååå… UNGE! Direkt in i duschen och tvätta tvätta tvätta.

Äntligen mår hon helt bra och alla koppor har torkat in och är torra skorpor. Så nu smittar hon inte längre och kan följa med på små äventyr igen. Skönt. Hoppas att vi slipper sjukdomar på ett tag nu. Vi har varit med om så mycket sjuka på sistone så nu får det vara nog.

Mamma kom och plockade Belle för att umgås ett tag medan jag och Linus gjorde det sista i lägenheten och så passade vi faktiskt på att käka tapas ute på stan. Nu kom vi precis hem med en DYNGTRÖTT Belle (mamma och pappa också för den delen), jag har jobbat i en timme, och äntligen är det dags att sova. Jag har längtat. Hoppas ni sover gott  och glöm inte att hålla tummarna för oss imorgon!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons