Vi har bestämt säng! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Vi har bestämt säng!

 I samarbete med Sängjätten

För ett tag sedan så var jag och Linus och kollade på säng. Vi har en säng som håller på att braka ihop och dessutom varit utsatt för en liten bebis där det absolut skett olyckor då och då, hehe! Så nu bestämde vi oss för att byta upp oss. Inte en dag för tidigt med andra ord!

Vi gick till Sängjätten i Sickla köpkvarter, som ligger i Nacka. Vi fick verkligen en grym service från det att vi klev in i butiken. Det är inte ofta som jag faktiskt betonar sådana saker, men det är absolut värt att nämna för er eftersom servicen är en stor del av att få rätt hjälp för att hitta rätt säng för just sig själv. Vi testade de flesta sängar men var väldigt överens märkligt fort över att vi ville ha, Residens Kontinentalsäng! (Ni hittar den HÄR)
För oss är det viktigt att sängen är 180cm och det viktigaste. Att den är bekväm för både mig och Linus utan att ha olika hårda sidor (detta för att jag och Linus inte har någon egen sida, utan den som tar Belle på natten ligger innerst). Vi testade både medium och fast men vi var båda skrämmande överens där också om att medium var rätt för oss. Helt ärligt så kände jag inte så stor skillnad. Kanske för att jag inte är lika tung som Linus? Han kände lite skillnad och medium kändes bäst! En sak till som var viktigt var att en matchande sänggavel gick att få till. Vi valde sängen i ett lite lyxigare beige färg som jag tror kommer passa sååå bra. På plats blev vi också erbjudna att köpa till en matchande sängkappa vilket för mig var en självklarhet när jag fick frågan. Jag har JAGAT en riktigt fin sängkappa men tycker inte att jag hittar någon riktigt bra, eller så hittar jag en bra men då är det fel mått eller färg. SÅ, nu får vi en komplett kontinentalsäng med matchande både sänggavel och sängkappa. Magiskt!

Jag kan även avslöja för er att vi kommer att förändra sovrummet nästan helt och hållet när sängen kommer. In med heltäckningsmatta, ut med de förskräckliga nattduksborden och in med nya fina, upp med gardiner och sen allmänt mysa till det. Jag är SÅ glad för att vi äntligen ska få till ett mysigt sovrum. Det finns ju en anledning till att ni inte får se så mycket bilder därifrån, hehe!

Sängjätten har dessutom en GRYM deal (fram tills söndag v.2) som heter bed for life och går ut på att man aldrig igen behöver köpa en ny säng. Hur bra är inte det? Som hittat om ni frågar mig. Om man nu ändå går i tankarna att byta ut sin säng så är nu helt rätt tid. Kampanjen gäller alltså när man köper en säng på ordinarie pris och får en ny säng vid behov var 10e år. Sjukt bra nytänk om ni frågar mig. Heja! Man får ett kort som är värt beloppet man betalat för sängen som man efter 10 år eller mer kan lösa in i en av deras butiker. Om företager mot alla odds skulle gå i konkurs? Ja, då finns det försäkrat så att kunden alltid får tillbaka sina pengar!

Miljön borde ju stå alla nära hjärtat om ni frågar mig. Sängjätten har ju tänkt på det också. Såklart! När leveransen av den nya sängen sker så tar dom din gamla säng, och om den är i okej skick så ges den till välgörenhet (vilket för mig är fantastiskt), om inte så återvinns den på bästa möjliga sätt. Magiskt.

Nu längtar vi massor efter  vår nya säng!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.