Eventkväll – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Eventkväll

Hej hopp! Idag är denna mamman lite bakfull faktiskt… Igår mötte jag upp Vanessa och vi gick raka vägen till East för att käka sushi innan ett event på Mr.French. Vi hade supertrevligt men vet ni att jag är inte alls imponerad över sushin på East. De ska ju vara lite halvt “kända” för sin sushi men den gick inte hem hos mig. Direkt efter vi käkat och druckit ett glas vin så tog vi en uber till Mr.French där klockmärket Mockberg hade sitt event. När vi kommer dit så var kön in för att få en gratis klocka så sjuuukt lång. Både jag och Vanessa vägrade att stå i den för bara en klocka, så vi gick in direkt i stället.
På plats träffade jag flera vänner som jag inte sett på ett tag och vi blev kvar i flera timmar. Tanken var kanske att gå på eventet och mingla lite men i stället blev det knappt något event (pga kön) och vi blev kvar till kanske 00.30. Så några glas och massa snack senare satte jag mig i en taxi hem. Och hem kom jag till vår nya soffa! Så roligt. Linus fick ta emot leveransen sent (typ 22.30!), men det hade gått hur bra som helst. Så idag är jag lite slö men mår ändå bra. Ikväll har vi ännu en rolig kväll framför oss.

Vi ska hem till Kevin och Jossan för att grilla och dit kommer också Linus och Kevins gamla vänner från Motala + flickvänner och ena paret fick en liten dotter för bara någon månad sedan. Gissa om jag ska bebismysa? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons