Min första morsdag – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Min första morsdag

I samarbete med Daniel Wellington

Morsdag närmar sig med stormsteg, en dag som jag tror ligger de flesta nära hjärtat. Att hylla min fantastiska mamma borde jag vara bättre på. Någon som känner igen sig?

Vad brukar ni göra på morsdag? Hur firar ni? Eller firar ni inte alls?
Jag har inte tänkt på det innan men det här är första min morsdag som mamma. Hur galet är det? Galet och helt fantastiskt. Jag trivs som handen i handsken och älskar att vara mamma. Det är det bästa jag någonsin upplevt. Jag tror att jag kommer vilja unna mig (eller om någon annan vill unna mig, ping Linus) en god middag med efterrätt och kanske en bukett blommor.

Jag har nu den perfekta presenten till dig som fortfarande inte vet vad du ska köpa till din mamma. Daniel Wellington har nu två stycken erbjudanden där du antingen får 2 st bundles till ett nedsatt pris eller att du får en “mom-charm”-berlock på köpet av en läderklocka. Jag älskar ju Daniel Wellingtons klockor och har en på armen nästan alla dagens vakna timmar.
Dessutom är det ett väldigt plus att du själv byter band väldigt enkelt hemma när du känner för det. Eller ja, din mamma! 😉 Ange: andreanorrman15, för 15% rabatt. Går att kombinera med andra erbjudanden.

Du får också en fin presentinslagning under morsdag! Gäller till 27e maj.

www.danielwellington.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons