Event med Adviral – “Mammsen på fest” – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Event med Adviral – “Mammsen på fest”

Jag hade ju faktiskt tagit bilder och förberett det här inlägget för en vecka sedan, tanken var att det skulle upp förra veckan på lördagen men då fick jag ju min babyshower och sen har det bara inte kommit upp. Så kan bli!

Jag var i alla fall på inflyttningsfest för Advirals nya kontor, superfint! Adrival är alltså en av de plattformarna som jag tjänar pengar på i samband med mina sociala medier. Man lägger ut en länk som är kopplad till mitt konto hos Adviral och en produkt från ett företag. Så antingen så kan man lägga så att man får en liten ersättning per klick på länken eller per sälj. Så om någon köper någonting registrerat via min länk så får jag en viss procent av det köpet. Detta kan alltså vem som helst göra och tjäna pengar på vilket är kanon!
Jag mötte i alla fall upp Lisa och Jacueline som satt på Retro på Sveavägen för att sedan ta oss vidare till eventet. Där var det supermycket härligt folk och mycket influenser av olika slag, men än en gång så kan jag inte hjälp att känna mig lite som en outsider med min gravidmage. Känner mig som “mammsen på fest”. Nackdelen med event är att det  a l d r i g  finns något alkoholfritt. Så kranvatten är liksom det som finns för oss som inte dricker. Otroligt trist faktiskt!

Jag och min fina Lisa.

Mycket möjligt sista bilden som är tagen på fest med bulan. Hur sjukt är det? Vecka 37, here we come!

Mina underbaringar. Lisa jag och Jacueline.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons