Trendiga prylar är föremål eller produkter som är populära och eftertraktade just nu. Dessa kan variera beroende på tid och plats, men kan inkludera elektronik, mode, accessoarer, inredning och mycket mer. 

Längden på en trend varierar och det är svårt att sätta en specifik tid på det eftersom det beror på många faktorer såsom popularitet, efterfrågan, ny teknologi och marknadsföring. Vissa trender kan vara kortvariga och försvinna snabbt, medan andra kan vara mer långvariga och hålla i sig under flera år. Vissa trender kan också återkomma och bli populär igen efter en tid. Det är svårt att säga exakt hur länge en trend kommer att vara populär, men det är viktigt att notera att trender är kortvariga och kan ändras snabbt.

Här är några exempel på trendiga prylar just nu:

  1. Trådlösa hörlurar: Många människor använder trådlösa hörlurar för att lyssna på musik eller podcast när de är på språng.
  2. Smarta hem-enheter: Smarta hem-enheter som Amazon Echo och Google Home är populära för att göra hemmet mer automatiserat och kontrollera olika enheter med hjälp av röstkommandon.
  3. Fitness-tracker: Wearable fitness-trackers som Fitbit och Apple Watch hjälper användarna att hålla koll på sin hälsa och träning.
  4. Selfie-stick: Selfie-stick är en populär accessoar för att ta bättre bilder med mobilen.
  5. Vattenflaska med filter: Vattenflaskor med filter är trendigt eftersom det är ett hållbart alternativ till plastflaskor och hjälper till att få rent vatten var man än är.
  6. Skönhetsteknologi: Skönhetsteknologi som hudanalyzer och LED-masker är en trendig teknologi för att förbättra hudens utseende och finns både för hemmabruk och på spa.
  7. Projektor för hemmabio. En projektor är ett bra val för hemmabio eftersom det ger en stor bild som kan täcka en hel vägg. 
  8. Vegan- och ekologiska produkter: Vegan och ekologiska produkter är en trend som växer snabbt eftersom många människor är mer medvetna om sin miljöpåverkan och hälsa.

Tänk på att trender kan variera från plats till plats och kan ändras över tid.