Syskonkärlek – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Syskonkärlek

Alltså jag dör sötdöden. Idag under Louies kvällsbad så tjatade Belle om att hon också ville bada. Och hon blir ganska torr lätt på vintern och har redan varit i simhallen och badat idag. Men gav med mig tillslut och tänkte att jaja varför inte. Hoppa i! Och det var tur det. För jag fick bevittna en av de finaste stunderna i livet. Första gångne som Belle lekte med badbubblorna framför Louie så att han skrattade så mycket att han knappt fick luft. Till slut räckte det med att Belle bara visade ansiktet och log mot honom så började han gapskratta. Han är idag exakt 5 månader och Belle är alltså strax över 2 år. Blir så rörd när de hittar varandra så där. Det här var en av de första gångerna som det hände och mitt hjärta bara värker av kärlek. SYSKONKÄRLEK. Det är så härligt också eftersom båda är så små fortfarande, att de ändå ser varandra och kommunicerar på så små betydelsefulla sätt. Ja, jag dog en aning. Älskade barn. Ni är livet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.