Nytt på kashmini – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Nytt på kashmini

Reklam för Kashmini.

Det är så roligt att få gå live med nya produkter som man har gått och tänkt på länge. Jag får liksom puls när jag sitter med de sista detaljerna innan release! Pirrig, stolt och glad.

Sist vi släppte våra produkter så märkte vi snabbt att bollfilten blev en stor favorit. Den sålde slut snabbt och nu har vi tagit in den i inte bara en utan TVÅ nya färger. Och jag är helt såld på båda. En senapsgul som matchar tillsammans med en ribbad mössa som har SÅ bra passform, tossor och vantar. Och den andra bollfilten som är grå i grunden med bollar i olika färger matchar faktiskt också då en av bollarna är senapsgul. Men alltså KOLLA bara!

HUR fint passar inte detta tillsammans?

Den senapsgula färgen är sååå fin! 

Och hur gulliga är dessa tossorna då? Perfekta att ge bort i present också (precis som filtarna och mössan också).  Ja, jag är så glad över att vi har släppa dessa produkterna. Hoppas att ni gillar allt lika mycket som jag gör. ..Och vill bara tipsa om att eftersom bollfilten sålde slut ganska snabbt sist så bör ni klicka hem en direkt om ni vill ha en.

 www.kashmini.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.