Ett av mina lifehacks – Physiomer – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Ett av mina lifehacks – Physiomer

Inlägget är i annonssamarbete med Physiomer.

Det är nog ingen nyhet att jag älskar Physiomer och att det alltid finns hemma hos oss. Man vet aldrig när förkylningen slår till, så det är bäst att vara förberedd tänker jag.

Physiomer är en mist som rengör, rensar och återfuktar din bebis näsa och kan användas dagligen.  Det är en naturlig produkt som innehåller sterilt, naturligt och isotont havsvatten.

Passande nog så vaknade jag här om natten av att Louie sov oroligt och var snuvig. Gick direkt till sjuklådan och hämtade Physiomer Baby Mist. Det är så enkelt att använda och jag upplever att den rensar så bra. Det räckte med en rengöring och sen sov han bättre resten av natten/tidig morgon. Så skönt ju!

Så använder du Physiomer:

  1. Lägg bebisen på sidan.
  2. Spraya misten i den övre näsborren.
  3. Upprepa på andra sidan.
  4. Lyft upp din bebis så att överflödigt vatten kan rinna ut.
  5. Torka med en näsduk.

Jag är så tacksam för att jag har fått göra det här samarbetet ihop med Physiomer, och så glad för att jag får sprida detta vidare till er, för det är verkligen ett av mina absolut bästa tips i vabb-tider! Klicka här, för att kika mer på Physiomer!

Physiomer är en serie medicintekniska produkter. Läs bruksanvisningen noga innan användning. Perrigo Sverige AB

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.