Så jävla typiskt mig… – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Så jävla typiskt mig…

Hej på er. Fasiken vad jag gjorde bort mig igår… Så typiskt mig att göra en sådan sak.. Innan jag berättar så måste jag bara visa denna bilden på Belle och Louie från imorse. Alltså Louie älskar när Belle leker med honom eller så att han kan se på henne när hon springer runt eller leker. Här pekade Belle ut hand ögon, näsa, mun och han bara log mellan leken. Han ÄLSKAR Belle!

Här då. En bild tagen en timme innan jag fick reda på att jag fick en bot på 900kr för parkeringen som jag var så otroligt stolt över att jag hittade.

Vi hittade världens bästa parkering på en tvärgata till Drottninggatan. Var så nöjda! Jag gick in i appen och betalade och gick där ifrån.
När vi kommer tillbaka har jag fått en gul lapp. Jag blev först riktigt arg när jag faktiskt stod rätt till och hade betalat! ….för fel bil. Det var våran gamla bil som låg inne i appen och jag har inte bytt…… Så. jävla. retligt…….. Frågan är om jag ska överklaga och få fram alla bevis (printade att jag betalade och för vilken bil), att jag faktiskt betalade för EN bil att stå där bara att det var våran förra bil och skicka bilder på våra ägarbevis? Kanske att det hamnar hos någon som är schysst och återbetalar mina 900kr? Det är i alla fall värt ett försök!

Efter det så åkte jag hem till dessa gosungar och mös. Jag var på BVC med Louie igår också som fick vaccin (han är redan 5 mån?!), det gick superbra och han verkar inte påverkad av vaccinet alls denna gången heller. Skönt!

 

Nu ska jag iväg på möten och jobb. Ha en fin dag och se till att betala för rätt bil om ni parkerar någonstans 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.