29 januari 2020 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

29 januari 2020

Dagarna går så fort. Jag behöver fler timmar på dygnet så jag hinner med allt jag vill! Idag hade jag verkligen velat gå och träna igen. Men jag har haft fullt upp med jobb, bankmöten, städning och två små barn på det. Det är liksom nu runt 21 som jag har den tiden. Och nu orkar jag tyvärr inte ta mig till gymmet. Nu behöver jag liksom checka ut för att orka morgondagen också. Jag har dock inte lika mycket jobb imorgon som jag hade idag, så imorgon kör jag ett träningspass. Jag har fortfarande (de flesta dagarna) riktigt bra motivation så jag vill passa på, så att jag verkligen får in rutinen med träning i vardagen.

Igår eftermiddag var jag hos Mimmi och körde ett pass. Hon är så jäkla grym alltså! Bästa PT’n. Idag är jag helt mör i kroppen och längtar tills imorgon när jag ska köra det här passet igen + lite mage på det!

Jag hade med mig bästa hejarklacken som ropade “Heja mamma!”. Efter passet var jag svettigare än vad jag var på min senaste förlossning, haha. Helt sjukt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.