Något för att underlätta i vabb-tider – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Något för att underlätta i vabb-tider

I samarbete med Physiomer 

Alltså… Det känns som att vi alla här hemma, men främst Belle och Louie har varit sjuka hela hösten/vintern än så länge. Visst att Belle går på förskola men SÅ HÄR mycket vabb trodde jag inte det skulle bli… 

Louie har sin typ fjärde förkylning sen han föddes, stackarn. Och ni vet paniken när ett barn men främst ett spädbarn är förkyld och man hör varenda litet andetag genom den lilla lilla (snoriga) näsan? När man vaknar upp flera gånger per natt och i panik dubbelkollar att allt fortfarande är okej. Usch jag tycker verkligen att det är så jobbigt med förkylda barn. Mest för deras skull så klart! Sömnen blir rubbad och allt blir en ond spiral. 

Men vet ni? Något som har räddat oss från sömnlösa nätter med allt för snoriga näsor är Physiomer. Har ni testat det på era små? Jag använder det både på barnen men också på mig själv! 

Physiomer har ett komplett sortiment av naturliga näsvårdsprodukter för både vuxna och barn.

Physiomer är en spray/mist som rengör, rensar och fuktar näsgångarna. Jag upplever den som otroligt effektiv och är så nöjd över att vi börjar använda den! Dessutom så förebygger den sekundära infektioner och öroninflammation, vilket kan vara ganska vanligt hos barn. 

Produkten innehåller sterilt Isotont havsvatten med innehåll av naturliga mineraler och spårämnen. Eftersom den är så naturlig i ingredienserna så kan den användas dagligen för att förebygga förkylningar. Det är mest så jag själv använder den medan jag använder den på barnen mest när de är förkylda/snoriga. Munstycket på Physiomer Baby Mist är mjukt utformad för att inte komma för långt in i bebisens näsa, vilket känns väldigt tryggt. Dessutom är produkten rekommenderad av barnläkare! 

När du använder Physiomer på din bebis är det viktigt att bebisens huvud är lutat åt sidan och att du sprutar i den övre näsborren så att det rinner igenom lättare. Sen lyfter du upp bebisen så att överbliven vätska kan rinna ut ordentligt! Klart! Jag upplever förbättring direkt efter användning med Louie. Så skönt för honom att kunna andas lättare igen! 

Physiomer är en serie medicintekniska produkter. Läs bruksanvisningen noga innan användning. Perrigo Sverige AB

Har ni inte testat Physiomer så tycker jag verkligen att ni ska göra det. Mitt kanske bästa tips nu i vabbtider! 15/1 till 28/1 har Apotea 10% på alla Physiomer produkter.  Du kommer direkt till produkten här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.