18 januari 2020 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

18 januari 2020

Lördag idag och livets första babysim avklarat för Louie!

Vi gick på babysim med Belle och hon tyckte att det var jättemysigt, så vi (jag hehe) bestämde oss för att gå med Louie också. Det gick väldigt bra för att vara första gången måste jag säga. Med 2 kallsupar rikare gick vi där ifrån. Vi går tillsammans med ett par vänner till oss vilket också gör det roligt!

Louie och Liam. Kolla hur ljusa Louies ögon är nu. Så himla roligt att han fått mina ljusblå ögon med mörkare ring runt om.

Grabbarna <3

Mitt bästa tips inför babysm är att ta med en pyjamas eller heldräkt som man kan ha på efter badet. Det blir ganska stressigt att duscha, torka och klä på både sig själv och bebis samtidigt och speciellt om man har en bebis som Louie som helst inte vill ligga ner alls..! Då är det lätt att ha något som går att ta på fort.

Imorgon är det faktiskt Belles tur att gå och simma! Vi ska gå på en plask och lek – kurs. SÅ roligt ska det bli! Det är mest mysigt att gå med Louie men jag kan tänka mig att det är så mycket roligare att gå med Belle. Time will tell!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.