15 januari 2020 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

15 januari 2020

Halloj!

Idag är jag ensam med barnen igen, anledningen är för att Linus är och hjälper min pappa med lite grejer på hans jobb, och jag har inte haft något större jobb dessa dagarna, så jag har passat på att ha barnen. Eller ja, Belle har varit på förskolan till 14. Efter det var vi i Nacka forum en stund och köpte smoothie till henne. Det är lite dum tid att hämta, för hon missar preciiis mellis, eller så är de mitt i mellanmålet när vi kommer. Så vi får nog försöka komma 5 minuter innan 14 eller 15 över, så att hon hinner äta klart.

I alla fall. Jag orkade inte släpa på den stora vagnen idag så jag tog Louie i resevagnen som vi vanligtvis har till Belle och det var succé! Han var så nöjd, jämfört med vad han annars är i sin vagn med liggdel.

Så nöjd att han till och med somnade!

Jag gick förbi H&M HOME också och köpte lite nya örngott och två nya stora kuddar. Det har verkligen behövts.

Före:

Efter:

Hur mysigt? Ääälskar också dessa prydnadskuddar som jag köpte. Sängen behövde ett lyft!

(Adlinks) Den runda kudden hittar du HÄR, den färgade kudden med mönster HÄR, den mindre kudden med ansikte HÄR.

Sen sprang jag också på dessa hörlurarna som Belle har på sig. Perfekt när hon kollar på paddan ju. Hon äääälskar dem! HÄR hittar ni lurarna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.