Pruttlukt och en hemsk promenad – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Pruttlukt och en hemsk promenad

Jag. är. så. trött.

Idag har jag varit hemma med Louie medan Linus har varit iväg. Så mysigt faktiskt. Jag saknar lite att bara vara hemma om dagarna ensam med bebis. Nu har ju Linus varit pappaledig med Louie och tanken är att han ska vara ledig fram till mars, då är Louie 6 månader och vi byts av så tar jag kommande 6 månaderna. Sen får vi nog dela upp den sista tiden på något sätt, några dagar var.

På förmiddagen var vi bara hemma och tog det lugnt. Jag plockade lite och satte igång med tvättenhögen som bara har växt och växt… 5 maskiner har jag hunnit med och det blir 2 eller 3 stycken till imorgon, om jag hinner.

Sen kom jag på den briljanta idén att ta en promenad med Louie, hämta Belle och promenera tillbaka. Med syskonvagnen då så klart. Så jävla dumt att jag inte kollade ut igenom fönstret innan vi gick ut för det regnade och blåste som aldrig förr. Herregud vad kallt det var.
Det var faktiskt andra gången som jag hämtat Belle och haft Louie med mig. Annars så delar vi alltid upp oss så att en har Louie och den andra hämtar Belle, så man slipper släpa på Louie i bilbarnstolen ut och in från föris. Det är en bit för oss att ta oss dit, så vi behöver typ ta bilen, annars blir det ett projekt (som för mig idag). Men det gick ju finimang!

När vi kom hem så slogs jag av en stank av möglig prutt. Vi har haft lite problem med diskmaskinen och fyyyy vad det luktade idag. Ville nästan kräkas, så illa var det. Vädrade hela lägenheten men stanken satt liksom fast i näsan så vart jag än är nu, luktar det lite prutt, haha. Usch!

Pappa kom förbi och kollade på maskinen och löste det. Så nu har vi kört den en gång ikväll utan att det luktade illa. Det var riktigt snuskigt under/i filtret som vi trodde att vi hade gjort rent. Men det hade vi ju absolut inte gjort…

NU sover båda barnen sen en stund tillbaka och jag är redo för sängen jag också. Jag somnade till lite lätt när jag nattade Belle så jag gissar att jag kommer däcka direkt!

Imorgon har jag lite jobb, men mest roliga saker att göra + att jag har Louie med mig. Mysigt! Hoppas ni haft en fin dag. 

Vårat vardagliga kaos. Och det här är ändå fint om man jämför med hur det faktiskt kan/brukar se ut. Önskar att jag kunde säga att jag älskade det, men tycker det är så jobbigt när det är stökigt haha. Hemskt kanske men sant. Vill ha det kliniskt rent och undanplockat helst hela tiden. Det är ju dock HELT omöjligt med barn. Belle är riktigt bra på att flytta runt saker och till Louie hämtar vi hela tiden nappflaskor, nappar, kräkhanddukar, dregglisar, byter om för att han är genomblöt av dregel. Ja ni fattar!

Godnatt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.