Andra helen i januari 2020 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Andra helen i januari 2020

Vilken mysig helg vi har haft!

Det var så mysigt i Motala i helgen. Vi har varit hos flera vänner och hälsat på vilket vi annars inte hinner eftersom vi oftast då är nere av någon speciell anledning (typ jul), och då har vi full tupp med släkt och familj. Vi har bott hos min farmor och farfar som har ett hus som är uppdelat i två delar, så vi har halt en liten del av huset för oss själva där det finns både kök, vardagsrum, toa och sovrum. Det underlättar så mycket när man har små barn!

Så jag har fått massor med tid med min farmor och farfar som betyder så ovärderligt mycket för mig. Jag har spenderat en stor del av min barndom ute hos dem och jag vill passa på att vara där så mycket som möjligt nu. De är inte purunga längre även om de är väldigt pigga, men om några år så kanske de inte orkar bo kvar i ett stort, vilket är helt förståeligt. Så som sagt. Jag passar på att umgås med dem där ute. Jag är också så tacksam och glad över att Belle och Louie får en egen relation till dem.

Den här stranden har vi spenderat så många många dagar på. Både sommar som vinter. Under vintern var vi mest på isen och åkte långfärdsskridskor och på sommaren solade och badade vi på stranden. Helt fantastiskt!

Det gör så ont i mig när tanken slår mig att den här platsen inte alltid kommer att vara för oss. Det här är privat mark och om farmor och farfar flyttar så har vi nog inte tillgång till den längre. Hemska tanke.

Louie var också med, han sov gott i vagnen!

Min farmor och farfar med sina barnbarnsbarn. Älskar älskar älskar. Jag blir så emotionell när jag tänker på hur mycket de har gjort för mig och hur mycket de faktiskt betyder för mig. Jag vill bara pausa tiden när vi är där. Allt är så bra och enkelt där. Farmor och farfar är bäst.

Det är hemma hos farmor och farfar som Gördis bor. Hon hoppade upp i dockvagnen och Belle körde runt på henne. Så gulligt!

Kusinerna bus var igång igen och röjde tillsammans. Så roligt att Belle och Signe har varandra (Det är alltså Linus bror och hans flickvän Jennys, dotter). Ännu roligare är också att de väntar ett syskon till Signe som också är en lillebror! Så roligt att det blev storasystrar och lillebröder! Tänk vad de kommer jävlas med varandra, haha!

Gullungar!!

Helgen avslutades med middag hemma hos Linus mamma och man. Tacos, såå gott! Och Belle fick avsluta kvällen med farmors upprullade mössa på Teiturs rygg. Ingen är lyckligare än henne!

Bilresan hem gick okej med Louie. Han somnade minuten innan vi gick och det var ju perfekt. MEN 10 minuter in i resan så vaknade han och var sen vaken HELA vägen och missnöjd då och då. Somnade 5 minuter innan vi var hemma. Så typiskt… Men men!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.