Dags för roadtrip – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Dags för roadtrip

Hej fina ni.

Fredag idag och vi packar in oss i bilen och åker ner till Motala. Vi kommer att hänga med min farmor och farfar (där vi kommer bo), men också träffa Linus farmor och flera av hans släktingar. Vi hinner säkerligen med att träffa lite kompisar mellan det också. Hoppas hoppas att barnen är nöjda i bilen ner. Eller ja.. Belle är inga problem. Hon älskar att åka bil. Men Loui där emot hatar det… Stackarn! Dock har det blivit bättre med tiden och när vi åkte hem från Motala efter jul så sov han hela resan vilket chockade oss rejält. Hur underhåller man en bebis i bilen när man åker långt? Har ni några tips? Skicka gärna ett meddelande till mig på Instagram i så fall.

Nu ska jag packa allt vi behöver ha med oss. Hörs i Motala!

Gårdagens soffhäng.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.