Julklappstips! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Julklappstips!

Inlägget är i samarbete med FOREO

Jag är så himla glad över det här samarbetet som jag gör tillsammans med FOREO. Inte bara för att jag fullkomligt älskar deras produkter men också för att det är ett svenskt varumärke som startades 2013, hur coolt? 

Idag ska jag berätta för er om min älskade älskade UFO. Det är alltså en maskin som man använder vid applicering av masker som man köper till. Den är ljuvlig. Jag har använt mina produkter från FOREO under ett tag nu och vill aldrig sluta! 

Börja med att välja vilken mask du vill använda. Jag har dessa tre hemma och alla har egenskaper värda att älska. I det här inlägget använder jag mig av Shimmer Freak. Det är min favorit om jag måste välja en. Anledningen är för att den lyfter och återfuktar den fina huden runt ögonen. Precis vad en trött mamma som jag behöver!  

Sen öppnar du upp förpackningen och applicerar masken på din UFO. Sätt på plastringen som håller fast masken! Efter detta går du in i FOREO’s app där man har lagt in sina produkter från FOREO och scannar den masken som du valt.   

Nu vet din UFO vilken behandling den ska göra och nu följer du samma mönster i ansiktet med masken som visas i appen. Superenkelt! Just den här masken som jag använder innehåller ljusreflekterande partiklar som direkt minskar synligheten av mörka ringar under ögonen – en ren dröm för småbarnsföräldrar med andra ord! 😉

När behandlingen är klar så tar du bort masken, slänger den och sedan rengör du din UFO. Alla FOREO’s produkter är vattentäta!  

Jag älskar min UFO, funktionerna är magiska. Vid de olika behandligarna så ger den också ifrån sig ett led-ljus. Rött är för anti-aging, grönt för glow och blått för anti-acne.  Jag upplever dessutom att ansiktet blir så lent med hjälp av att den pulserar under behandlingarna. 

Vem skulle inte vilja ha denna hemma? Helt ärligt så tror jag verkligen att denna är perfekt för alla. Tänk svärmor, faster, farmor, mamma, syster, bror, pappa? Det här är garanterat en perfekt julklapp! KLICKA HÄR för att beställa hem din UFO. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.