En helvetesnatt – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

En helvetesnatt

Det är så sjukt hur nätterna kan se så olika ut med spädbarn. Igår natt så skrek Louie till 05. 05!!! Han har varit världens mest tacksamma bebis när det kommer till att sova på natten annars. Från dess att han föddes så har han sovit från 22-09 med bara 1 eller max 2 uppvak för mat. Det är för mig jättebra! Jag jämför med Belle så klart och hon vaknar fortfarande så många gånger och i Louies ålder så vaknade hon var och varannan timme.

Jag har väldigt bra självförtroende när det kommer till att hålla mina barn nöjda och har alltid fått bebisar att bli nöjda. Typ. Men igår natt så funkade verkligen ingenting. Han bara skrek, skrek och skrek. Linus försökte också med allt, men icke. Babysittern, gungan, selen, vagga i famnen, ligga still, ligga lite sittandes, ståendes ja ni fattar – ingenting funkade. Jag bröt ihop runt 03 och grät en skvätt. Jag blir verkligen helt trasig om jag inte får sova. Frustrationen blev total. Runt 05 så somnade han av ren utmattning, snuttandes på mitt finger. Sen vaknade vi runt 08 och höll igång hela dagen för att inatt sova heeeela natten. Belle sov hos pappa, så jag och Linus sov tillsammans i våran säng. Eller ja, med Louie mellan oss. Tack Louie för att du sov hela natten. I needed it!

Idag har vi städ och fixdag här hemma. Vi får även besök ikväll. Ville väl egentligen bara kika in och ge en status. Ha en fin helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.