Graviduppdatering, vecka 41 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Graviduppdatering, vecka 41

Hej fina ni!

Ja… Vecka 41 är här… Så fruktansvärt tråkigt (får man säga så? haha). Nej men jag hade väl önskat att lillebror skulle kikat ut vid det här laget…Men icke. Precis som hans storasyster gjorde, trivs han väldigt bra där inne i magen. Svårt för mig att förstå nu när det är så fruktansvärt trångt för honom!

Hinnsvepningen som vi gjorde resulterade tyvärr inte i någonting förutom lite oregelbundna värkar som inte gjorde speciellt ont. Där emot så har (vad jag tror i alla fall) slemproppen gått sakta men säkert sedan dess. Nu har det lugnat sig lite, men de 3-4 närmsta dagarna efter hinnsvepningen så kom det som (är du känslig så sluta läs nu) manetliknande flytningar i rosa/genomskinligt/gult. Absolut inte vanliga flytningar inte. Jag pratade med en tjejkompis som också är omföderska som hade precis samma sak veckan innan deras lilla valde att komma ut. Så jag har väl hoppet uppe men fy faaaasiken vad trist det är att gå över tiden. Varje dag känns som en vecka och mitt psyke börjar ställa in sig på att jag kommer gå över 14 dagar, bli igångsatt och få ut den största bebisen någonsin eftersom jag då gått över maximal tid.

Inatt hade jag dock lite värkar. Väldigt oregelbundna men ändå så att jag inte kunde sova. Så jag smet ut till soffan och la mig för att kolla på en serie. När jag vaknade på morgonen så var känningarna som bortblåst.

Jag var i kontakt med min barnmorska igen och bestämde att jag ska åka in idag, så provar vi att göra en hinnsvepning igen. Förhoppningsvis så har jag kanske öppnat mig ännu lite mer, han kanske har sjunkit ner ännu mer och slemproppen kanske är borta. Vi får se. Klockan 15 ska vi prova igen i alla fall!

Magen i vecka 41:

Med sammandragning:

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.