The last days – snapshots – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

The last days – snapshots

Hej fina ni!

Jag tänkte dela med mig av de senaste dagarna som gått här,
Här om dagen när vi åkte till IKEA för att byta köksstolar som blev fel färg. Vi köpte vita men ändrade oss till svarta. Bara det att när vi kom till IKEA Kungens Kurva så låg hela deras kassasystem nere…. Så vi kunde alltså varken byta stolarna, köpa det vi saknade eller käka lunch – eftersom hela skiten låg nere haha. Alltså katastrof…
Så vi sket faktiskt i att byta stolarna och körde på vita.

Samma dag så hämtade vi upp ett paket med såå mycket fint från Babyshop som jag ska visa er snart. Bland annat det här setet. Alltså hur fint?

Jag är VERKLIGEN en som vaggar fram nu… Mina stackars fötter och knän gör så himla ont. Älskar cashmere-klänningen som jag har här. Drömmen i höst/vinter! Den är från Softgoat Cashmere.

Första  duschen och första natten i lägenheten, och vi trivs redan så himla bra. Så så glad över den. Och jag lovar att ni ska få se hela bättre snart!
Jag och min älskade Belle som blivit så himla stor. Hon är liksom ett barn nu. Imorse så kom hon in till vårat sovrum efter en hel natt i sitt eget rum och mös en stund innan frukost och föris.

Ni hittar nu mig och Belle i tidningshyllan. Så himla roligt att så många av er har köpt den. Det gör mig så glad. Det här har faktiskt varit ett mål för mig sedan jag började jobba med det här. Visserligen så är det inte så länge sedan som jag började, men jag blir faktiskt stolt över mig själv. Lilla jag liksom.

Det är också ett uppslag i tidningen där ni kan läsa mer!

Jag unnade mig en pediryr med skrubb på salongen där jag gör mina naglar och alltså det äääär såååå sköööönt. Kanske lite extra skönt nu när jag har så pass svullna fötter, men herregud. Det här kommer jag fortsätta med.

Ja, alltså…  Här ser ni mina svullna fötter. Jag brukar ha ganska framträdande leder och ben i fötterna, men nu ser man knappt mina fotknölar. Jag förstår att det är svårt för er att se kanske, men jag ser sååå stor skillnad. Längtar SÅ tills det här försvinner. Samma med svullnaden i benen, man ser liksom inte ens mina knän som annars brukar sticka ut?

Jag var ute med Belle och hon har absolut godkänt gungorna som finns på baksidan. Stora tjejen som gungar på stor gunga nu. Hon ville testa och eftersom jag vet att hon är väldigt stadig med motoriken och förstår när jag säger att hon måste hålla i sig, så provade vi och det gick ju hur bra som helst. Hon satt och gungade hur länge som helst! Älskade unge!

Igår kväll innan läggdags. Alltså hur fint är vårat master bathroom? Ääääälskar det. Vill helst vara där hela tiden. Bakom Linus ser ni det sista av lillebrors grejer som nu blivit tvättade (i vecka 40 hehe). Hans första filt som får följa med till förlossningen. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.