Graviduppdatering – Vecka 40 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Graviduppdatering – Vecka 40

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er. Min frånvaro här beror på flytten och det faktum att jag haft sååå mycket att stå i, i samband med flytten. Jag är ju nu så gravid som man typ kan vara och nu är det inte långt kvar..!

Vecka 40 då – välkommen. Du är efterlängtad.

Vad finns det att säga om bebis då? Ja, lillebror är färdigbakad och helt redo att förhoppningsvis komma ut vilken dag som helst. Han rör sig med kraftiga rörelser, mest på kvällen från 18 och tills jag somnar. Det strålar något otroligt mycket på kvällarna också, det har det gjort väääldigt länge nu. Minst 2 veckor. Vissa kvällar hittar jag ingen som helst position för att minska det. Som värst är det när han rör sig, för herregud vad ont det kan göra.

Status på mig då. Ja, jag är så jävla klar med det här nu. Jag är så svullen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag kan knappt gå på fötterna längre… Händerna domnar bort. Mest på nätterna och under dagarna så är jag bara väldigt väldigt svullen. Som jag och min barnmorska räknat så var beräknat datum 4/9, alltså igår. När vi har räknat på första dagens sista mens och ägglossningen så är 4e rätt datum. På rul blev jag ju dock flyttad till den 8e. Så, i journalen så är det det korrekta datumet. Utöver det så är halsbrännan där och bråkar – hela tiden. Knäna värker när jag ställer mig upp och jag känner mig bara för tung nu. Min kropp orkar snart inte mer, lite så känns det.

Idag ska jag till min barnmorska för 40veckors-kollen och jag tänkte faktiskt be henne om en hinnsvepning. Om det nu funkar så. Jag har aldrig gjort det och bad mina följare att dela med sig av sina erfarenheter kring det hela på min instagram och det är ju väldigt individuellt om det har någon effekt eller inte, och det verkar som att man kan önska en hinnsvepning av bm i vecka 40. Så jag tänker faktiskt be henne försöka,

BB-väskan är packad och jag är så redo att föda. Vad tror ni? Blir det en bebis efter hinnsvepningen? Jag hoppas det.

Älskade lillebror, kom ut till oss <3

Ja, alltså ni ser ju hur jag ser ut. Helt svullen, Och här har jag ändå sovit en hel natt utan uppvak. Eller jo, var uppe och kissade en gång vid 05. Men för mig måste det nog  räknas som en hel natt eftersom att jag annars vaknar bara 4ggr per natt för att kissa och sen kanske Belle behöver hjälp att hitta natten eller så.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.