Planer för de kommande dagarna – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Planer för de kommande dagarna

Planer de närmaste dagarna

Idag (29e) har jag haft en så mysig dag. Jag började med att kliva upp runt 06 när klockan ringde. Det hör ju inte till det vardagliga för mig direkt. Det bar av kommunalt till Hemtex för event med Little roomies. Så mysig morgon där jag fick träffa flera av mina följare och flera av toppbloggarna här på Loppi. Jag stod dock upp hela morgonen så, så fort de flesta hade lämnat så fick jag sätta mig ner en stund och vila fötterna, för herregud vad svullen jag är nu och det blir sååå mycket värre av att gå/stå.

Jag hade bestämt dejt på stan med Linus så vi gick och käkade (i sällskap av pappa också), och sen tog jag och Linus oss vidare för att kolla på födelsedagspresent/pushpresent till mig (lyllo mig), och jag önskar mig en väska, så vi röjde alla väskbutiker på Östermalm men hamnade på NK där jag hittade min drömväska! DOCK fyller jag ju inte år än, så Linus håller på den som principsak.

Imorgon (30e) ska jag äntligen till Sofie och fixa håret igen!!! Det var så himla länge sedan jag var där. Typ i början av juni tror jag? Jag har ju i alla fall inte Hairtalk i nu, utan har varit utan halva sommaren, det har behövt vila lite och wow vad mitt hår har blivit långt av att använda Hairtalk. Men nu är det dags igen och jag är sååååå glaaad! Dessutom lite längre än jag haft innan och jag är så tacksam över att jag hinner få håret fixat innan lillebrors ankomst.

Efter frissan ska jag möta upp Mimmi och Milly och kommer även att ha Belle hela dagen (förutom på morgonen när jag är hos frissan). Så vi får se vad vi hittar på!

I helgen 31a & 1a är det lite oklart vad som händer. Troligen ska jag bara försöka att ta det lugnt, MEN Linus jobbar hela helgen och pappa är i Motala vilket betyder att jag är helt själv med Belle. Och det är fasiken inte lätt att vara ensam med henne nu när jag knappt kan gå på grund av mina svullna fötter och onda knän.. Så vi får se. Mamma är nog hemma i helgen och jag kanske får försöka hänga med henne i hopp om lite hjälp med barnet.

Måndag 2a är det TILLTRÄDE OCH INFLYTT I NYA LÄGENHETEN!!! Heeeeelt sjukt vad jag har längtat och väntat på den här dagen. Vi har verkligen bott som inneboende hos mina föräldrar i 4 veckor(!!!). Det har gått jättebra, men OJ vad man behöver sitt egna boende när man har barn. Ja, det finns nog inte så mycket mer att säga här än att vi längtar så att vi nästan spricker.

Tisdag 3e och resten av veckan så kommer jag/vi fortsätta fixa i lägenheten. Det är 1 rum som ska målas direkt och det är Belles sovrum. Resten kan vänta tills Linus går på pappaledighet (oktober), men utöver det så kommer också vårat nya matbord + stolar den här dagen. Så, så fort Linus slutar så blir det att skruva upp det så att så mycket som möjligt är klart innan lillebrors ankomst.

Jag förstår inte varför det alltid blir så dålig kvalité när jag lägger upp bilder här på bloggen… Jag och min bästa tjeja i alla fall <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.