Sluta kommentera gravidas kroppar!!! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Sluta kommentera gravidas kroppar!!!

Vet ni, att den senaste tiden har jag fått så otroligt mycket kommentarer från främmande människor om min mage. Eller främmande män, rättare sagt. Varför är det så? Jag blir så jävla trött och irriterad på medelålderns FRÄMMANDE män som tar sig rätten att kommentera min kropp. Varför tror dem att det är okej att slänga ur sig “Haha OJ vad stort det där ser ut”, “Den där magen skojar man inte bort”, eller liknande kommentarer?

Det här hände senast igår när jag vad med pappa och Belle och handlade och jag har blivit så ställd varje gång att jag bara tyst gått därifrån eller skrattat med lite skämtsamt. Men i själva verket blir jag fan skitirriterad, äcklad och arg. Igår svarade jag påtagligt irriterat och ironiskt tillbaka “Tack” när han sa “Oj, du och den där ser stor ut” och log med världens största leende.

Och kommer det nu folk och säger “Han menar säkert inget illa”, och? Han/dem ska inte gå omkring och kommentera folks utseenden? Det spelar fasiken ingen roll om man är gravid eller ej. Så SNÄLLA. Sluta kommentera hur min kropp ser ut. 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.