Little roomies – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Little roomies

Inlägget i samarbete med Hemtex

Jag är så himla glad över att vara en utav profilerna som får vara med och lansera Hemtex babykollektion, Little Roomies. Och hörrni, alltså det finns SÅ. MYCKET. FINT.

Det är ju ganska mycket som händer för oss den här hösten. Det här är ett av jobben som jag verkligen sett fram emot att få dra igång. Jag har faktiskt börjat använda en av produkterna redan, och det är Belles nya sängkläder. Vi bor ju fortfarande hos min mamma och ska bo hos min pappa i två veckor också innan vi får tillträde till vårat nya boende. Vilket så klart också är en av de stora sakerna som jag längtar till och som händer den här hösten.

Jag börjar liksom boa in Belle redan nu genom att börja använda lite av sakerna som vi fått från Little Roomies. För i nya lägenheten så får ju faktiskt Belle ett eget rum som hon ska sova i (förhoppningsvis hehe). Och om vi har börjat använda täcke och kudde redan nu, så kanske hon känner sig mer trygg sen?

Lillebror är ju den största längtan den här hösten så klart. Så fort vi har fått nycklarna till lägenheten så är mitt enda jobb (om jag orkar och om han inte är född så klart, haha), att boa med hans grejer. Sängkläder, filtar, detaljer som kommer passa SÅ bra.

Nu är det ju faktiskt bara några veckor kvar tills lillebror kommer, och då är vi ju faktiskt 4 i familjen, och kommer alltid att vara det. Så de sista veckorna nu försöker jag mysa, busa och bara njuta av att vara enbarnsmamma. Även om det (så klart) ska bli fantastiskt med två barn, så är det här den sista tiden som det bara är vi och Belle. Det känns ändå viktigt att ta vara på den tiden också.

Nu längtar jag massor tills att jag får boa med alla Little Roomies saker..! Hela kollektionen släpps online på Hemtex hemsida och i butik nästa vecka (HÄÄR HITTAR NI MER INFO) och det finns allt från gosiga snuttefiltar och mysiga påslakanset till flätade korgar, nattlampor och mycket mer. Missa inte det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.