Värkar?! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Värkar?!

Hej fina ni!

Hoppas ni haft och har en fin helg. Vet ni att jag härom natten hade värkar. Så sjukt, för den enda gången som jag haft värkar innan var när förlossningen faktiskt startade med Belle. Jag har haft lite förvärkar (sammandragningar med molvärk), men detta var liksom riktiga värkar som kom med jämna mellanrum. Jag hade inte gjort något speciellt under dagen, eller alltså, inte mer än vanligt.

Vi går i alla fall och lägger oss och jag vaknar helt från ingenstans av att jag har en värk. Inte dunderont direkt, men ändå så ont att jag fick andas ordentligt och djupt under värken. Sen avtog det…trodde jag. Det gjorde det inte. Värkarna kom och gick ett bra tag. Det är svårt att säga i tid då det var mitt i natten, jag var sjukt trött, somnade mellan värkarna och hade inte mobilen i närheten så att jag kunde kolla klockan. Men det höll på ett bra tag men eftersom jag somnade mellan varven så måste det ju ändå ha varit några minuter mellan tänker jag?
Vissa värkar var så starka att jag var väldigt nära på att väcka Linus för att tala om att vi skulle åka in. Men så fort jag tänkte så, så avtog det och jag somnade. Och helt plötsligt så var det morgon och jag har inte känt någonting alls sedan dess. Jag minns när jag låg där med värkar att jag tänkte att NEJ NEJ NEJ, det får absolut INTE sätta igång nu. Jag vill verkligen verkligen ha hunnit flytta in i nya lägenheten innan lillebror kommer. Det känns väldigt viktigt för mig. Vi kommer hem med våran nyfödda bebis en enda gång i livet, då vill jag komma hem till mitt eget hem. Jag vill kunna gå med brösten i vädret i hopp om att få amningen att funka utan att ha andra runt omkring mig. Jag vill ha mina egna kläder och sova i min egen säng med mina sängkläder och mysa i min egen soffa.

Hur fin är min nya klänning som jag hittade härom dagen? Den är från By Malina. Äääälskar den!  Håll tummarna med mig nu för att lillebror stannar i magen 2 veckor till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.