Älskade höst – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Älskade höst

Hej fina ni!

I min bransch så känns det nästan som att hösten är mer “nystart” än vad det är efter nyår. Kanske mest för att det alltid är väldigt lugnt på sommaren, så när hösten väl kommer i samband med att alla återgår till jobb efter semestern så är det full rulle. Ni har säkert märkt att det har varit mindre aktivitet från mitt håll både när det kommer till samarbeten men också i övrigt. Kanske att det är lite skönt? Jag får lite ledigt (även om jag aldrig har helt ledigt), och kommer tillbaka mer peppad, motiverad och inspirerad! För nu har jag verkligen både inspiration men också effektiviteten uppe. Det finns dock mycket som jag vill bli bättre på och som jag vill göra den här hösten, och jag var faktiskt inne på Gabriellas blogg där hon hade punktat upp vad hon vill med den här hösten. Grym idé både för sig själv att gå tillbaka att kolla på men också för att kanske inspirera varandra?

Min magiska stickade tröja hittar ni HÄÄÄÄR (adlink)

Den här hösten vill jag:

  • Sätta mina drömmar i fokus och starta ett nytt bolag. Här är det mycket som händer just nu och det verkar som att jag redan i höst kommer att sätta detta i verk. Sjukt overkligt och lite läskigt. Men fruktansvärt häftigt! ..Mer än så kan jag inte säga nu, hehe.
  • Få till mitt drömboende i nya lägenheten som vi köpt. Våga måla i den färgen jag alltid drömt om och våga ta ut svängarna. Få till en varm, mysig och hemtrevlig känsla.
  • Bli mer effektiv när det kommer till jobb. Jag vet att det kommer en liten bebis och att jag inte kommer kunna jobba precis som innan. Men kanske att jag faktiskt behöver ställa klockan och gå upp en timme tidigare än vad resten av familjen gör, för att kunna beta av lite jobb. Hatar att jobba på kvällen.. Och ändå gör jag det nu? Så dumt…
  • Jag vill prioritera att träna eller i alla fall ta många mysiga höstpromenader. Jag längtar efter att få känna mig stark igen. Det tog precis ett år för mig och min kropp att känna oss på banan igen efter förlossningen och precis då så blev jag ju gravid med lillebror. Så, det längtar jag mycket till!
  • Effektivisera min tid med min familj. Jag kan vara dålig på att lägga undan jobbet (mobilen) och kollar lätt mailen 370 gånger om dagen. Även om jag kanske inte svarar på mailet förrän dagen efter när Belle är på föris – så kan det vänta. Jag vill känna mig mer närvarande helt enkelt.
  • Fortsätta prioritera egentid både för mig själv men också tillsammans med Linus. Jag tycker att vi är bra på det och hoppas och vill hålla i det! Frågan är bara hur man gör med två ungar, haha!
  • Tacka ja, och gå på fler events. Jag älskar faktiskt att gå på events och hoppas på massor av sånt till höst/vinter. Det är så härligt att träffa andra i samma bransch, inspireras av varandra och bygga på nya kontakter.

Ser SÅ mycket fram emot den här hösten. Vi kickstartar den med att flytta in i nya lägenheten den 2 september och BF den 8 september när jag också fyller 23 år!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.