Hur det går på föris – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Hur det går på föris

Hej fina ni!

Det är så sjukt att min dotter är så pass stor så att hon faktiskt går på förskolan nu. Förra veckan när hon var tillbaka efter semestern så var inte hennes vanliga pedagoger där, så det blev inte den bästa starten eftersom hon fick sommarlov preciiis när lämningarna började bli bättre, och så kom hon tillbaka till helt okända ansikten.. Det gick dock helt okej och så fort vi har gått så går allt bra.

Den här veckan så var hennes vanliga pedagoger tillbaka vilket gjorde det SÅ mycket lättare. Redan första dagen så kände hon igen dem och även om lämningarna har gått som vanligt (som vanligt = hon blir gråter när vi lämnar henne) så har det tydligen gått superbra under dagarna och de märker tydligt att hon börjar känna sig ordentligt trygg och har sin humor med sig. Det glädjer mig så mycket.

Innan sommaren så nattades hon i vagnen, men det har hon inte gjort sedan hon kom tillbaka från sommarlovet utan somnar nu på sin madrass, med sin kudde och sin snutte precis som de andra barnen. Det trodde jag aldrig, haha!  Så gulligt.
Hon sover dock mycket mindre nu, bara ca 30-40 min på föris. Men det går jättebra och hon har nu fått en bättre rutin när hon går upp samma tid varje morgon och somnar mellan 19-20 varje kväll.

Jag hinner nu också jobba några timmar och faktiskt hinna klart med det jag måste innan jag kan lägga fullt fokus på Belle. Jag älskar rutiner!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.