Spara mina sommarminnen från 2019 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Spara mina sommarminnen från 2019

I samarbete med önskefoto

Augusti redan.. Herregud vad sommaren går fort, eller hur? Kanske speciellt nu den här sommaren med tanke på att det inte har varit lika många sol- och bad-dagar som det var förra året. Dock uppskattar jag det SÅ mycket. Som höggravid så är jag tacksam för de lite mer gråa dagarna. Är ju också en sucker för hösten och får nästan panik under sommaren när det är för varmt.

Den här sommaren har det hänt mycket men ändå ingenting speciellt för oss. Belle har badat och lekt på stränder för första gången. Förra året var hon så liten så då satt hon mest still/kröp omkring. Men denna sommaren har hon verkligen blivit ett fan av stranden och att få bada!
Jag har varit höggravid typ hela sommaren vilket har varit både skönt men också jobbigt. Skönt då jag förra graviditeten var höggravid mitt i vintern och var tvungen att klä mig i lager på lager x 3 för att inte frysa och gå med öppen jacka. haha. Så det har absolut varit skönare att vara gravid på sommaren då jag bara kan slänga på mig en klänning eller en stor T-shirt.

Den här sommaren har vi dokumenterat genom att beställa hem en fotobok från Önskefoto. Det är deras fotobok i storlek XL med 24 sidor och glansigt papper.

 

Belle ääääälskar alla sina fotobäcker som vi har beställt från Önskefoto (vi har ju också en fotobok från hennes första år som hon kan läsa om och om och om igen och peka ut alla personer som hon känner igen i boken). Och denna älskar hon lika mycket!

Det är verkligen ett tips från mig. Att beställa fotobok som antingen den perfekta presenten, eller till sig själv och familjen för att ha senare i livet.

Och jag har sparat det bästa till sist. Nu får ni nämligen 30(!!)% rabatt på alla fotoböcker inklusive extra val (så som typ flera sidor, bildomslad, glansiga sidor osv). Koden är 30ANDREA och gäller fram till midnatt 31 augusti.

Jag har använt mig av hemsidan för att skapa mina fotoböcker, men har också testat appen och båda alternativen är lika simpla. Men vill man jobba länge på sin fotobok så skulle jag rekommendera webben där man kan spara ner projektet och se lite större hur boken blir!

KLICKA HÄR för att komma till önskefoto och skapa din egen fotobok, du kommer inte ångra dig. Jag lovar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.