Lillebrors babyshower! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Lillebrors babyshower!

Åååh. Vilken dag jag/vi hade igår. Vi firade att lillebror snart är här och mina bästa unnade mig det bästa, hela dagen.

Jag hade ingen aning om att det var babyshower på G. Mest för att min babyshower med Belle hölls ganska sent, runt vecka 37 om jag inte minns helt fel. Och nu är jag i vecka 33 (idag, yay!). Dock så anade jag lite att det skulle komma tidigare då vi flyttar runt så mycket månaden mellan utflytt och tillträde, som ni vet. Och sen är ju lillebror beräknad!

Dagen började i alla fall med att jag stod hemma och förberedda frukost till mig och Linus. Hade tänkt att göra pannkakor, bacon, fruktsallad och hela köret, när det plötsligt bankade på dörren . Till en början blev jag rädd och tänkte att det var någon sjuk människa som stod utanför dörren men eftersom bankningarna var så pass hårda så slog det mig sekunden efter att det var mina vänner, och mycket riktigt!

Dom rusade in i lägenheten och bad mig packa badkläder, smink och någon klänning att ha senare. Så det gjorde jag! Sen åkte vi direkt iväg till Nacka strand och Njuta Spa. Såååå fint ställe. Det var ett jättefint äldre hus som var omgjort till ett spa med stor bubbelpool och terass med utsikt över vattnet vid Nacka strand.

Mina vänner och familj känner mig så väl. Att ta det lugnt, bada och snacka skit är precis en aktivitet (får man kalla det för aktivitet? haha!) i min smak! Det är ett spa där man är själv med sitt umgänge, vilket var Så mysigt. Då har man anläggningen för sig själva vilket var väldigt skönt och mysigt. Rekommenderar verkligen det stället för alla möjliga sorters event. Babyshower var perfekt, men både möhippa, födelsedagar och annat är perfekt att vara ett litet gäng där.

Gänget <3 Ellie, Mimmi, Sabina, jag, Lisa och Mamma. Wow vad jag är tacksam för mina tjejer.

Ingen hade typ käkat frulle, så det blev chips och fruktfat till frulle som bjöds på, på plats!

Efter en stund i bubbelpoolen så blev jag hämtad för att bli lite extra ompysslad. Jag fick både en gravidmassage (så skönt!), och ansiktsbehandling! Det är faktiskt första gången någonsin som jag gör en ansiktsbehandling och det var ju magiskt? Det är med största säkerhet inte sista gången jag gör det.

<3

Efter mina behandlingar så svirade vi om till kläder och gjorde oss redo för att åka och äta, alla väääldigt hungriga, haha!
Misstänkte att vi skulle hem till mamma och käka sen brunch, och precis så blev det. Men lite bättre.

På plats var nämligen personer som jag aldrig hade trott skulle vara med. Eller jag hade ju inga förväntningar eftersom jag inte visst någonting alls, men mormor hade åkt från Loftahammar för att vara med,

Min faster Karin med kusiner Alida, Judith och Ester, och man Patrik, som bor i Seoul som vi hälsade på i våras ni vet? Hela gänget är hemma i Motala över sommaren och nu har dom åkt från Motala för att vara med.

Faster Karin, jag och ena kusinen Judith. Min Faster har alltid betytt oförklarligt mycket för mig.

Sen var båda mina extrabröder där (ena bor i Sthlm, Kevin + flickvän Jossan och andra i Motala, Elliot + flickvän Tilda). Det var också en överraskning att de var där.

Pappa + flickvän Maria, Buster och Douglas, Karolina och Alice (mammas bästis och en av hennes barn) som hade åkt från Borensberg, Jill + Twix, och alla vi som var iväg på spat var på plats och jag blev lika överraskad över alla som var där. Jag hade verkligen ingen aning och så fort jag såg de personerna som betyder mest för mig på samma ställe, så bröt jag ihop direkt. Så mascaran som jag hade satt på mig bara 10 min innan, var helt borta!

Douglas och Sabina.

Och alltså brunchen var MAGISK!

Mimmi och Milly.

Och alltså.. När jag fick se Linus i sitt “Daddy to be”-band så bröt jag också ihop. Så glad över att vi fick dela den här dagen tillsammans. Och så glad över att vi delar livet med varandra.
Våra Mommy/Daddy to be-band är från My perfect day, som hade varit med och sponsrat med massa fint pynt!

Ingenting kunde ha blivit bättre. Är så otroligt tacksam för gårdagen. För att jag fick äran att ha en babyshower till. Nu längtar jag ännu mer tills lillebror kommer och gör familjen komplett. Tack, till alla mina vänner och familj, som var där igår och som uppvaktade oss. Det betyder jättemycket för mig och oss.

Presenterna tänker jag dela med mig av i veckans gravid vecka för vecka, där jag också kommer att dela med mig av videos från igår. Videon ska spelas in idag och publiceras troligen på onsdag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.