Inredning – idéer – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Inredning – idéer

Alltså hörrni! Jag är helt fast i makramé-träsket. Jag älskar skiten!

Jag sitter och sparar ner inspiration till nya lägenheten, och oj vad jag längtar tills vi får fixa iordning den! Förhoppningsvis så håller sig lillebror inne till runt den 8e och då hinner jag faktiskt boa och pyssla lite. Om orken finns där det vill säga. Så här tänker jag om vårat sovrum. Ljust men med varma toner och jordnära färger. Vill känna harmoni och lugn, och det är precis vad jag känner när jag ser det här!

Och jag tänker faktiskt att vi ska behålla den känslan i hela lägenheten. Mjukt, varmt, mysigt, men också ljust och luftigt!

Det som är prioriterat för oss att inhandla är större matbord och stolar, det behövs verkligen.. Nu har vi ett runt bord med 4 stolar som har passat bra här, men det är alldeles för litet tyvärr. När vi har vänner över så får vi inte plats. Och jag är SÅ delad för vad jag vill ha, men älskar dessa nedan. Frågan är bara hur skön den är att sitta på och om man får ont i ryggen av att den slutar i mitten av ryggen liksom. Vi får nog ta en heldag jag och Linus och bara provsitta alla stolar vi gillar för att förhoppningsvis hitta rätt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.