Eventgudarna har något emot mig… – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Eventgudarna har något emot mig…

Hej fina ni!

Hoppas ni har en fin dag. Min klocka stod på 06.45 imorse för att duscha och fixa iordning mig till ett frukostevent hos Mamma Mia på Karlavägen. Jag tackar väldigt sällan ja till events men kände att jag verkligen var glad över att gå på det här. Allt gick som smort. Jag duschade, fixade mig och hann till och med få med mig en te to go, innan jag gick till bussen. Väl på bussen som gick 07.45 så började busschauffören med att berätta i högtalaren att det är stopp på motorvägen och att vi måste ta en liten omväg. ….en liten omväg som inte blev en så liten omväg. Det var totalstopp överallt och jag satt alltså på bussen tills 09.30. Eventet började 09 och när klockan var 09.30 så gav jag upp. Jag skulle ändå aldrig hunnit fram innan eventet var slut. Så jag bad chauffören släppa av mig och så vände jag hem igen… Alltså det är så TYPISKT! Varje gång jag planerar att gå på ett event så blir det så här?
Gången innan så kräktes Belle på eventet. Gången innan det så blev eventet inställt. Ni förstår ju att eventgudarna tydligen hatar mig?

Så jag ringde mamma som jobbar hemifrån idag, bestämde brunch och jobb-träff i stället. Så, nu sitter vi på altanen i solen och jobbar. Jag har skickat lite utkast som ska in, svarat på flera mail och har lite till att göra innan jag ska åka och hämta Linus och Belle på förskolan!

Det blev ju rätt bra ändå..!

Uppdatering om förskolan då. Hur går det?

Belle älskar det! Såklart. Det visste vi ju. Här ser ni henne, klädd av sin far, haha! Med solhatten bakochfram och galonisarna innanför jackan. Men hur gulligt?
Igår när jag hämtade dom så backade Belle tillbaka och ville inte alls åka där ifrån. Så roligt att hon trivs!
Idag är det första heldagen för henne. Det blir 09-14 isch, och just nu så har dom sovstund, dom sover på madrass med snutte och kudde i ett rum, men Belle hade inte alls kommit till ro. Hon är ju van att vaggas till sömns i vagnen, så det kommer nog bli lite svårt att få till det där. Även om jag tror att det kommer. Och kanske att det går ännu bättre när varken jag eller Linus är där, när hon ser hur alla andra barn gör.

Imorgon är det i alla fall äntligen min tur att vara med! Det ska bli så himla roligt och mysigt att se hur dom har det, vad dom gör och hur Belle är i sammanhanget. Så glad över att det går så bra än så länge och att hon verkar gilla det. Hoppas det håller i sig <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons