Nu har vi bestämt hur det blir – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Nu har vi bestämt hur det blir

Nu har jag precis packat Belles väska inför förisstart imorgon. Gummistövlar, regnkläder, fleece-ställ, solhatt, vantar, kudde, napp, snutte, ja you name it. Hela faderullan är nerpackat och klart för imorgon.

Herregud vad mycket känslor det här med förskolan drog upp hos alla mammor, haha! Helt galet. Vissa tycker att det är galenskap att man har sina barn på förskolan när man har möjligheten att jobba hemma medan vissa tycker att det är galenskap att inte låta barnen gå på förskolan och lära sig en massa nya roliga saker och ladda upp batterierna utan varandra ett tag osv.

Vi har pratat här hemma och jag har kommit fram till att jag behöver gå tillbaka till jobbet. I alla fall några timmar i veckan. Jag kommer också behöva den tiden för att kunna ladda batterierna och bli en ännu bättre mamma. Belle behöver också den tiden för att göra av med energi på annat än att bara hänga runt med mig även om hon behöver och älskar det också.

Så. Det bästa för oss tror jag är att Belle går ganska få timmar och bara måndag, tisdag, onsdag. Resterande tid får hon vara hemma med mig. Då kan jag schemalägga allt jobb på dom timmarna när hon är på föris och så kommer vi ha det mycket roligare och mysigare med 100% fokus på varandra när hon är med mig. För jag vill ändå utnyttja att jag faktiskt lägger mitt schema själv och om det innebär att jag får jobba mer intensivt mån, tis. ons, så får det vara så. Belle kommer garanterat att älska föris. Och sen blir det ju bara några veckor som hon går nu, närmre sagt fram till vecka 29, för då har förskolan sommarstängt i några veckor, sen efter det kommer ju lillebror och då får vi se vad som är bäst då. Kanske att hon är hemma mer med oss, att hon får fortsätta gå några timmar i veckan, eller kanske några timmar mer än innan. Der beror helt på hur vi och fram för allt hon känner då.

Linus kommer vara med henne imorgon hela dagen och ta inskolningen. Lite avis är jag även om jag tycker att det är jätteroligt att han gör det tillsammans med Belle. Men så klart så hade jag gärna också varit där hennes första dag på förskolan.

(Skulle lägga in 3 dundersöta bilder på Belle här men tekniken strular och klockan är alldeles för mycket för mig att orka bry mig. Godnatt <3 )

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons