Graviduppdatering – vecka 23 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Graviduppdatering – vecka 23

Hej fina ni!

Once again… Tiden går så fort?! Jag befinner mig liksom i vecka 23 (24 imorgon). Det är snart vecka 30 och sen är det bara 10 veckor kvar?! Hur är det möjligt att känna att något kan gå så långsamt men ändå så otroligt fort? Den här graviditeten har än så länge bara sprungit förbi även om jag tyckte att första veckorna gick i slow-mo.

Lillebror är nu ca 27 cm lång och väger ca 500g. Hörseln blir allt bättre och han kan nu avgöra om ljud kommer inifrån eller utifrån min mage.
Han sparkar massor och det är så mysigt. Jag har ju längtat! I och med att jag har moderkakan i framvägg denna gång så har det tagit mycket längre tid innan jag känt de ordentliga sparkarna, jämfört med när jag kände med Belle.
Men nu sprattlar han ordentligt där inne och säger visst till om jag ligger fel eller om jag klämmer ihop honom alldeles för mycket om jag sätter mig på huk och lutar mig fram för att ta på Belle skorna till exempel. Gosigt <3

Men annars mår jag så himla bra. Gissar på att spökveckorna är här. Skönt ändå!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons