Spontanitet, trötthet och jetlag – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Spontanitet, trötthet och jetlag

Godmorgon från Seoul!

Tänk om man hade vaknat till den här utsikten varje morgon..!

Den här lilla tjejen mår äntligen bättre. Det syns otroligt tydligt på henne när något inte står helt rätt till. Precis som sin mor, haha. Jag har känslorna nästan utanpå kroppen.

Igår natt så höll Belles hosta oss uppe hela natten. Tycker så synd om henne som inte kom till ro ordentligt för att sova utan hostade så mycket att hon nästan kräktes. På morgonen innan vi hade tagit oss ut var jag fruktansvärt trött. Jetlagen sitter i kan jag säga… Jag vaknar flera gånger på natten av mig själv och tror att det är dags att gå upp för att jag är så pigg, men så kollar jag på klockan och den är mitt i natten.. Jobbigt med en så stor omställning och jag känner mig mer påverkad av den än jag någonsin gjort när jag rest innan. Kanske också för att Belle är sjuk och för att det så klart är en stor omställning för henne också.

Men det är bara att ge sig ut. Igår åkte vi tunnelbanan för första gången. GALET vad stora tunnelbanesystemen är här alltså!

Jag var minsann prioriterad! Så gulligt att dom märkt ut alla dessa säten för gravida/med bärande barn, handikappade och äldre i rosa säten.

Belle kör high five med fötterna med tjejerna <3

Gosan var trött och ville sova nästan direkt.

Sen strosade vi i en annan del av Seoul som jag uppfattade som att det var ett typiskt ställe för ungdomar att hänga på. Det var supermysigt och vi åt jättegod lunch!

Jag var sugen på något salt, så jag köpte (vad jag trodde) salta pommes. Bara det att det var sött… Sen låg den här lilla påsen inuti förpackningen. Om man hade varit lite ouppmärksam så hade man ju lätt öppnat den och hällt på innehållet på pommesen?

Belle har inte varit så stor i maten under resan. Hon äter alltid dåligt när hon är sjuk, men lite ris gick ner i alla fall.
På min tallrik ser ni någon koreansk nudelsoppa som tyvärr var riktigt dålig, haha. Inte alls god… Den hette någonting med kyckling men smakade typ fisk!

Sen gick vi i lite butiker och strosade längst gatorna, jättemysigt och vädret skulle jag säga är perfekt. Man kan vara barbent med en jacka och på dagen när solen är framme så är det bara att ta av sig jackan om det blir för varmt.

När vi gick där och strosade så kom vi på något sätt in på att ta hål i öronen. Jo, det var min kusin som sa att hon ville göra ett till hål i öronen, och då sa jag att jag ville pierca tragus (den lilla flärpen som sitter över hålet liksom). Och så sa dom att det finns ett drop-in ställe som gör det. Den spontana sidan i mig skrek efter att göra det, så jag gick på känslan och bestämde mig för att göra det.

Känslan innan…

Under tiden… FY FAN vad ont det gjorde. Herreminguuuud alltså. Satan. Det är tur att det går så snabbt, för den där smärtan var inte att leka med alltså..!

..Men det var sååå värt det! Jag ÄLSKAR den verkligen. Nu har jag haft den snart ett dygn och den är väldigt bra läkt än så länge. Skötselråden är så olika i olika länder men jag går på det som funkat bäst på mig innan. Att inte göra rent för mycket, att INTE pilla, och sunt förnuft när det kommer till hygien!
Älskar min spontana sida och älskar när den kommer fram. Det är mer sällan nu för tiden, men ibland så!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons