Anyfin – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Anyfin

Inlägget är i samarbete med Anyfin 

Hej fina ni! Hoppas ni har en grym dag. Idag tänkte jag ännu en gång lyfta en helt fantastisk tjänst, Anyfin. Anyfin sänker din ränta utan att ge dig nya lån. Det är faktiskt en otroligt bra tjänst som är till för att hjälpa oss som kunder.
Jag väljer att samarbeta med Anyfin kort och gott för att jag vet att det är en grym tjänst. Det är så så många som sitter på avbetalningar eller krediter där ute men som betalar skyhög ränta. Jag vill bara i det här samarbetet se till att hjälpa så många som möjligt att få en bättre ekonomi och att sänka sina räntekostnader.
Vet ni hur mycket mina följare har sparat tillsammans sedan mitt senaste inlägg? 500 000kr (!!) som annars skulle gå till helt onödiga räntekostnader.

Jag har själv fått testa tjänsten. Till att börja med så är det en väldigt smidig tjänst i och med att man loggar in med Bank-id, inget strul med lösenord eller jobbiga inlogg. Sen är appen väldigt enkel att förstå vilket verkligen är ett plus från min sida, som sjukt nog är väldigt oteknisk. Kanske är det att intresset inte ligger där, hehe. Sen går det fort att skicka en ansökan men också att få svar.

Har du krediter eller avbetalningar, snälla ladda ner Anyfin och ange koden “andrea200” så får du även 200kr rabatt på din första faktura. Du kommer inte ångra dig!

Som ni ser kan man hämta fakturan direkt med BankId eller göra som jag och skicka ett foto på fakturan. Det tog bara några sekunder att få svar och då hade dom lyckats sänka mina räntekostnader med 57%!! För mig är det inget snack om saken, självklart vill man ha en lägre ränta och spara pengar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons