Ekonomisnack! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Ekonomisnack!

Inlägget i samarbete med Anyfin

Det här med ekonomi är ju inte alltid så lätt som man önskade att det var. Eller att spara heller. Alla har inte samma möjligheter och jag tycker att det är väldigt bra att det finns val som delbetalning i de fallen där det kanske är akut. Ett exempel. Det finns många ensamstående som endast lever på minimum föräldrapenning, självklart kan det komma upp oväntade kostnader, det vet nog de flesta som har barn (bland annat jag själv, hehe). Då tycker jag att det är en fantastisk möjlighet att den här hjälpen finns.
Men ofta sitter man då (ovetandes) på onödigt höga räntekostnader. Man betalar av och tänker att det bara är att bita i det sura äpplet. Men med Anyfin så behöver det äpplet inte vara så surt!

Anyfin är en tjänst som endast sänker dina befintliga räntekostnader utan att ge dig nya krediter. Det är en JÄTTEBRA tjänst för alla som har krediter.
Jag har själv testat tjänsten och den sänkte mina räntekostnader med 57%. Tänk er vad mycket mer roligt man kan göra med dom pengarna i stället för att betala onödigt hög ränta och tänk vad många som den här tjänsten skulle hjälpa!
Jag har även en rabattkod “andrea200” som även ger dig 200kr avdrag på din första faktura. Magiskt! ‘KLICKA HÄR

Eftersom jag själv har testat tjänsten så vet jag att den är superenkel att förstå, vilket känns viktigt för mig. Jag avskyr svåra och komplicerade tjänster där man tappar bort sig och inte förstår.
Det enklaste tyckte jag var att ladda ner Anyfin‘s app och logga in med Bank-id. Redan när jag direkt hade loggat in så var det väldigt enkelt att förstå hur jag skulle gå tillväga.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.