Borta bra men hemma bäst – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Borta bra men hemma bäst

Hej fina ni!

Jag valde att checka ut här över helgen när vi har varit i Sälen för att bara kunna fokusera på familjen utan jobb, även om jag ändå behövt jobba lite med annat.. Vi åkte i onsdags kväll runt 18, Belle somnade direkt när vi satte henne i bilen och sov hela (!!) resan på strax över 6 timmar. Så sjukt men otroligt skönt att veta att hon inte hade det jobbigt av den långa resan. Nu på vägen hem sov hon första 2,5 timmen sen stannade vi för käk för att sen köra vidare sista timmarna. Då var hon vaken och det gick hur bra som helst. Jag körde hela vägen hem, så jag är väldigt trött nu. Jag anstränger mig fortfarande så mycket när jag kör, så jag blir helt slut när jag har kört så här länge.

Men vilka härliga dagar vi har haft det i Sälen. Jag, Linus och Belle har bott hemma med farmor och farfar i den stugan vi alltid brukar bo i, medan Pappa, hans flickvän, hennes barn + flickvänner, bodde i en egen stuga en bit bort. Så mysigt att få umgås med farmor och farfar och härligt att få se Belle och dom tillsammans <3.

Vi har åkt skidor, tro det eller ej hehe. Jag tyckte dock inte att det var lika kul denna gång som jag annars brukar tycka. Jag kände mig inte begränsad med magen/bebis, så jag tror inte att den spelade så stor roll, även om jag så klart tog det lite lugnare än vad jag annars kanske hade gjort. Så jag åkte bara några åk per dag.
Linus där emot tyckte att det var roligare än någonsin och ville åka varje dag, hela tiden.

Sååå god lunch!

Vecka 15 är verkligen den mest perfekta veckan att åka skidor på, tycker jag, Det är overkligt lite folk i backarna/liftarna, solen är framme, inte ett moln så långt ögat kan nå, och man kan sitta ute och äta lunch och carpa solen. Vi var i Sälen samma vecka förra året också och det är magiskt.

Älskling <3

Uppe på en av våffelstugorna. Finaste utsikten jag kan tänka mig.

Belle fick åka pulka! Hon tycker att det är väldigt roligt. Gullunge.

Belle och morfar <3.

Skönt att komma iväg på äventyr men herregud vad skönt det är att komma hem igen. Älskar mitt hem.
Nu är jag dyngtrött och måste sova. För imorgon är det en stor dag. Jag har uppkörning. Så, jag behöver sömnen!! Snälla snälla ni, håll tummarna för mig imorgon vid 16-tiden!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons