Vi ska få en…. – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Vi ska få en….

…Lillebrooooor!!! Såklart!!! Han var så fin där inne i magen. Ganska lugn den här gången också, om man jämför med hans storasyster. Innan vi gick in så gjorde vi ännu en sista gissning och även då sa vi lillebror och väldigt tidigt i ultraljudet så anade man en pung och snopp i profil när hon mätte lårbenen. Lillebror är frisk av det vi kunde se. Dock blev vi flyttade, så nu har vi bf den 8e september. På min födelsedag…. Såklart! Och med våran otur med Belle som föddes på nyårsafton så kommer han väl garanterat på min födelsedag, haha! Det gör inget, vi kan dela <3 Men tänk om han kommer på min födelsedag. Vilken present det hade varit va! Wow!

Med en riktigt bra start på dagen satte vi oss i bilen och åkte vidare till trafikverket. Dags för teoriprov!

 

Min puls när jag 1. gick in i salen där provet skulle skrivas. Herregud alltså, lillen i magen måste trott att jag hade hjärtinfarkt haha!
Provet kändes helt okej. Jag kunde en stor majoritet av frågorna utan tvekan, men det var också några som jag behövde tänka till ordentligt på men också säkert minst 7 st av frågorna som jag fick chansa på. Hade aldrig någonsin tagit del av den informationen för att kunna svara på just dom frågorna. Min puls när jag 2. skulle klicka på “Lämna in och rätta prov”. Det var nästan så att man hörde mina hjärtslag på utsidan. Hemskt. Så, hur gick det då?

I FUCKING MADE IT!!!!

Sååå jäääävla sköööönt. Nu är det “bara” uppkörningen kvar. Den jag är mest skraj inför. Det känns mycket värre när någon ska sitta bredvid mig och döma min körning. Samtidigt som jag får lita på att mina körskolelärare. Dom säger att jag är redo, dom tror på mig. INGEN är gladare än mig över att snart (förhoppningsvis hehe) ha ett körkort. På måndag ska jag köra upp. Tills dess så är det bara köra köra köra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons