Imorgon är en stor dag! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Imorgon är en stor dag!

Imorgon är en stor dag!

Vi ställer klockan på 07.00 för att sitta i bilen en halvtimme senare och rullar iväg mot rutinultraljudet! Äntligen <3 Sista gissningen från både mig och Linus är fortfarande att det är en pojke. Hoppas att allt ser bra ut med pyret där inne och att han mår bra.

Sen blir jag skjutsad direkt vidare till Trafikverket för att skriva teoriprov. Jag har dock nästan 2 timmar att döda innan, så jag tar med mig dator och sätter mig i närheten på något café och bara pluggar in i det sista.

Sen är det hem och jobba medan det fortfarande är ljust ute. Jag ska både filma och fota två stycken samarbeten som ska skickas in för granskning innan helgen.

Sen ska jag packa packa packa och fixa matsäck. För vi åker nämligen till Sälen imorgon kväll. Så himla mysigt. Vi blir ett stort gäng och stannar tills söndag. Det ska bli superhärligt väder så jag ser verkligen fram emot resan.

Men nu måste jag ta en nattmacka och gå och lägga mig. Jag behöver sömnen! Önska mig och oss lycka till imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons