Jag har glömt bort att längta – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Jag har glömt bort att längta

Hej fina ni!

Idag kom jag på mig själv när jag kom på att det bara är 2 dagar kvar till RUL. Eller egentligen bara imorgon kvar, för vi har en tid tidigt på onsdag morgon. Och så blev jag lite ledsen.. Jag har teoriprovet samma dag som RUL:et (några timmar senare) och har bara bara lagt fokus på det. I mitt huvud de senaste veckorna/månaderna så har där bara funnits teori och tankar inför provet och uppkörningen. Jag har inte ägnat många minuter åt att längta till att se vårt lilla liv i magen. Eller efter honom alls.

Jag är den som vanligtvis är den som tjatar och längtar, pratar om och påminner om en såhär stor och mysig grej. Men nu är det Linus som har sagt “Jaha, vad roligt att se lillen snart!”, och jag har då blivit påmind om att vi faktiskt ska på RUL och att hälften redan har gått. Att han snart är här hos oss. Egentligen så borde jag vara väldigt exalterad eftersom Linus inte fick följa med på det första ultraljudet vi gjorde. Så det här blir första gången som vi ser minstingen tillsammans.

Halva graviditeten har gått och några veckor in i graviditeten började jag med körkortet, så under hela den här första delen av graviditeten så har jag liksom knappt tänkt på att jag varit gravid. Kanske är det för att det är andra barnet/graviditeten och man har en lite mer laid back inställning till det hela? Jag vet inte. Det känns bara tråkigt på något vis. Innan vi plussade denna gång så längtade jag efter känslan av att längta så där intensivt som jag gjorde med Belle. Men det har inte kommit än. Är det för att jag fokuserat helt på något annat? Kommer det senare denna gången kanske?

Halva graviditeten har nu gått och jag vet att jag både älskar och längtar efter den lilla, men jag har liksom inte känt på samma sätt som med Belle. Med Belle kunde det slå mig flera gånger per dag, den extrema längtan efter vår lilla människa..

Jag vet inte, det bara slog mig och jag fick visst dåligt samvete..

Till minstingen i magen. Vi älskar och längtar efter dig, mer än vad du kan ana <3 I övermorgon ses vi igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons