Nytt avsnitt av Unga Föräldrar! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Nytt avsnitt av Unga Föräldrar!

Hej fina ni!
Jag har ju glömt att berätta för er att det har kommit ut ett nytt avsnitt av Unga Föräldrar. Eller ja, det har kommit ut flera nya avsnitt (Nya avsnitt varje tis och tor), men i det senaste avsnittet får ni se hur det gick till när jag fick reda på att jag var gravid den här gången. Så fort jag hade kissat på stickan så sprang jag och hämtade kameran och började filma.
Så, det är ett väldigt känslofyllt avsnitt för min del och det blev en hel del gråt. 

Jag berättar om min dröm, om att få två barn tätt.

Det var också lite skrämmande att filma det här eftersom det är så pass känsligt material och eftersom man aldrig vet om graviditeten går vägen eller inte. Man jag har alltid haft inställningen om att allt händer av en anledning, och blir det ett missfall så är det kroppens sätt att stöta ifrån och säga att något är fel.

Hoppas ni gillar avsnittet <3 Har ni Cmore så kan ni se programmet där utan reklam, annars är det HÄR (Tv4play).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons