Pastellfredag och feberfri! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Pastellfredag och feberfri!

Hej fina ni!
Igår hade vi en febersjuk liten tjej här hemma. Så märkligt att hon kan få feber i 24 timmar och sen är hon bra igen. Det har hänt ett flertal gånger sedan hon föddes. Antar att det är kroppen som bränner ut någon bakterie eller något, och det lyckas den ju med om det nu är det den gör eftersom hon är frisk dagen efter. Någon vars lilla får samma?
Idag mår hon bra men vi har valt att stanna hemma så att hon har kunnat vila upp sig vilket man minst sagt kan säga att hon gjort. Hon somnade för dagsvilan sena (ca 14) och sov till strax efter 17!! Jag passade också på en stund, men största delen när hon sov så pluggade jag.

Vi tog en snabbis förbi matbutiken förut idag och jag var tvungen att gå in på blomsterbutiken för att köpa lite nya snittblommor. Det är ju ändå fredag. Right? Jag har absolut blivit stammis hos dom nu. Så mysigt!

Hur fin bukett fick jag med mig hem? Sist jag var där så köpte jag en lite mer wild and crazy bukett, men idag ville jag ha något klassiskt och i mjuka färger. Så pastellrosor och brudslöja fick det bli.

Belle luktar på dom. Eller ja, hon blåser faktiskt. Hon har inte riktigt förstått hur man gör när man luktar än, haha!!

Hur lycklig blir man inte av det här? Vill aldrig att den ska vissna.

Ha en fin fredag <3 Imorgon ska vi övningsköra och jag ska plugga så mycket jag bara orkar. Men nu börjar teorin äntligen sitta, så nu ska jag repetera allt typ 7 ggr så att jag VERKLIGEN kan allt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons