Varför känner jag inga sparkar? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Varför känner jag inga sparkar?

Hej fina ni. Herregud vad jag pluggar och jobbar. Idag har jag hunnit svara på ungefär 25 mail, filmat, fotat, skrivit och skickat in utkast, bokat 2 möten, bokat in ett nytt samarbete, städat köket, nattat barnet och nu sitter jag här. Jag borde egentligen plugga teori nu, men känner att hjärnan är lite seg och skulle behöva lunchpaus innan jag börjar med det. Så, all tid jag har över går till att plugga teori. För idag är det en vecka kvar till skrvining!!! Så jävla nervös alltså. Ställer in mig på att inte klara det på första försöket, för att inte bli besviken, även om jag tror att jag kanske faktiskt klarar det. Jag ska ut och öva på landsväg innan uppkörningen också. Det måste göras typ asap!

Övrig status: Jag avslutar snart vecka 18 (19 imorgon!!). Mitt mående är ganska bra fortfarande. Vissa dagar har jag sådan huvudvärk att jag vill lägga mig i ett hörn och dö. Och då gör jag också det. Men de flesta dagarna så mår jag bra!
Dock har jag börjat undra varför jag inte känner sparkar nu som jag gjorde med Belle. Med Belle kände vi starka sparkar på utsidan i vecka 17 och som omföderska så är det väldigt vanligt att man känner det tidigare med andra barnet än första till och med. Men inte för mig.
Jag är ju mycket större om magen och om jag ligger på rygg och buffar lite på magen så känner jag att han sprattlar till/sparkar. Men det är nästan bara på insidan och bara precis där jag trycker som jag känner svagt. Sen ingenting igen. Jag har känt någon enstaka gång att han sprattlar till där inne (när jag övningskörde landsväg på kvällen och det sprang en grävling över vägen så jag nästan fick hjärtinfarkt, så sparkade han till en gång), men annars kan jag inte komma på en enda gång jag känt så tydlig spark.
Vad är detta om? Jag vet att det kan dröja flera veckor till att känna bebis om man har moderkakan i framvägg, så jag är ganska säker på att jag har det den här gången. Med Belle hade jag den i bakvägg.
Ja, alltså spekulera hit och dit.. Den 10 april är det dags för RUL och då får vi veta!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons