Fira livet och inaktivera idioterna! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Fira livet och inaktivera idioterna!

Hej fina ni! Nu är det fredag, igen!! Det känns som om tiden går så fruktansvärt fort vissa veckor? Typ som den här veckan.

Idag vaknar jag upp och hade egentligen inte speciellt glatt mående. Eller rättare sagt; det vanliga jag. Jag är alltid lite tyst på morgonen och är en av dom som tycker att man inte bör prata med varandra innan 09.

Linus åkte till jobbet och jag och Belle har mest myst omkring här hemma innan vi käkade lunch och tog oss iväg för att njuta av det sååå skönt vädret och handla. Jag fick feeling på vårblommor här hemma tidigare idag och kände att jag var tvungen att gå till blomsterbutiken för att ordna det, hehe. Belle somnade i vagnen redan innan jag hunnit ta mig ut ur lägenheten.

Och när jag var ute så kände jag bara; nej vilken härlig dag, Och vad bra livet är ändå!

Så jag köpte med mig en flarra bubbel (ja, alkoholfritt), och firade. Livet liksom.

…Och mina nya fina blommor. Klart dom ska firas?

När vi gick förbi leksaksbutiken så fick jag också feeling på att måla med Belle. Typ fingerfärg. Så det gick jag in och köpte. Så vi fortsatte fira dagen genom att måla (premiär för Belle).

Hon förstod mycket väl hur man skulle göra. Wow.. Min stora unge! Herregud vad jag älskar henne alltså. Det gör liksom ont i mig. Jag önskar verkligen att jag kunde skydda henne från allt ont som hon kommer få gå igenom.. Vetskapen om att hon kommer att vara så sårad att tårarna rinner ner för kinderna och hon tror att inget någonsin blir bra igen. Att hon kommer att göra misstag som hon kommer må dåligt av en period, eller hela livet. Och att jag inte vet allt hon kommer gå igenom redan nu, är skrämmande på något sätt. Jag vill kunna vara förberedd när det väl händer. Hålla henne och tala om att allt blir bra. Klappa på hennes huvud tills hon somnar i mitt knä, när livet sviker och älska henne villkorslöst, alltid.

Efter tre målningar så var det färdigmålat tyckte Belle. Då tog vi ett bad tillsammans, åt sen mellis och nu sover hon en stund innan hennes farmor kommer hit över helgen.

Och så här ser vi ut när vi har gått in i vecka 18 med lillebror. Jag mår bra. Har inte haft huvudvärk på länge och mår inte alls illa förutom när jag typ åker buss!

Och sen har jag en till sak att säga. Jag kommer att inaktivera kommentarerna här inne ett tag. Vill ni mig något så får ni skriva till mig på instagram meddelande. Där läser jag alltid allt även om jag kanske inte alltid har tid att svara.
Anledningen till detta är kort och gott för att det är här inne nättrollen kan skriva utan att ha ett konto. Man kan skriva in en fejk-mail och skriva vad man vill. Och just nu vill jag inte ha något negativt i mitt liv. Det är få gånger som det kommer en idiot-kommentar, men ibland gör det det, och då tar det liksom över mitt huvud ett par timmar innan jag (kanske) kan släppa det. Det är inte värt det just nu. Jag inaktiverar idioterna helt enkelt!

Ha en fin fredag fina ni <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovis

    Tack för ett härligt flöde och för all inspo!✨😍 undrar lite över er boendesituation, har ni en tvåa, trea? Hur tänker ni när lillen kommer? Vi väntar vår första lilla, söker med ljus o lykta efter en vettig lägenhet men det känns rätt så svårt att få allt man vill ha till rätt pris hehe. Vi funderar nu på att bo kvar i vår tvåa ett tag till, men vi har varken hiss, tvättmaskin eller diskmaskin. Är det möjligt, kommer vi bli galna? 😜 ha det fint, fortsatt vara du ✨✨✨✨